سلام دوستان
اصولا همسرم منو زياد سورپرايز مي كنه. 4 سال پيش نامزد بوديم (هنوز عقد هم نكرده بوديم. و در حد آشنايي و نامزدي قبل از عقد بود كه بيرون فقط همو مي ديديم.) يك شب خيلي دلم گرفته بود و دلتنگش بودم و در حال صحبت كردن تلفني اين دلتنگي رو بهش انتقال دادم. بهم گفت مي خواي برات برج ميلاد رو بتركونم. (قابل ذكر است كه از پنجره اتاقم برج ميلاد ديده مي شود) گفتم: چه جوري؟ گفت : چكار داري تو فقط نگاه كن 1:30 ديگه برنج ميلاد منفجر مي شه. منم بي خيال اين حرفهاش همچنان دلتنگ بودم. همسرم هر 15 دقيقه يك بار تماس مي گرفت كه آماده ي ديدن اين صحنه هستي. خلاصه سرتان را درد نياورم 1:15 دقيقه بعد بهم زنگ زدن كه برنامه يك ربع جلو افتاده برو پشت پنجره و برج ميلاد رو ببين. منم متعجب به برج ميلاد چشم دوختم. يكهو ديدم آقا از كرج پاشده اومده پشت پنجرمون. (ساعت 12 شب) اونقدر ذوق كرده بودم كه نمي دونستم چكار كنم آخه با پدرم رو دروايستي داشتم و اون موقع نمي تونستم بيرون برم. بعد از كلي پشت پنجره صحبت كردن بنده خدا برگشت. منم هم ذوق زده و هم ناراحت از اين كه نه اون مي تونست بياد خونمون و نه من مي تونستم برم پايين. فقط بعد كه رفت رفتم به مامانم ماجرا را تعريف كردم. مامانم هم نامردي نكرد ماجرا را به بابا تعريف كرد. بعد از عقدمان همسرم تا مدتها از اين كه بابا اون شب فهميده بود ازش خجالت مي كشيد.
به جز اين مورد بعد از ازدواج هم بارها و بارها سورپرايزم كرده چه با خريد كادو چه بدون خريد كادو ولي راستش دوستاي گلم كمتر از يك هفته ديگه سالگرد ازدواجمونه و من واقعاً نمي دونم چكار كنم. دلم مي خواد اين بار من سورپرايزش كنم (البته با كمترين هزينه) تو رو خدا اگه چيزي به ذهنتون مي رسه بهم بگيد.
يه تايپيك هم توي قسمت مشكلات خانواده ايجاد كردم ولي چون جاي مناسبي براي طرح اين موضوع نبود جز 2 نفر از دوستان كسي جوابمو نداده و نميده
راهنمايي كنيد لطفاً
http://www.hamdardi.net/thread-26584.html

علاقه مندی ها (Bookmarks)