ماریا جان:
من با تمنای من عزیز موافقم... ببین عزیزم منم میرم سرکار و هرروز شوهرم زودتر از من میاد خونه ولی با این حال اصلا غذا رو گرمم نمیکنه تا من برسم.... من خسته میام و شوهرم روی مبل نشسته داره تلویزیون میبینه باید غذارو گرم کنم سفره هم بندازم صداش کنم که بیاد اوایل خیلی ناراحت میشدم ولی الان از اینکه میاد دنبالم تا بیشتر خسته نشم خیلی خوشحال میشم و شکایتیم ندارم.....
در ضمن سر اون دعوا( بهانه گیریهای روز بعد از رفتنت به کلاس) من فکر میکنم که چون شوهرت همیشه از تو میپرسه چی بپوشه و تو اون روز بهش توجه نکردی فرداش تو هرچی گفتی خواسته تلافی کنه و گفته حالا که اینطوره مسائل منم به تو ربطی نداره.... عزیزم وقتی میوفته روی دنده لج و تلافی کردن اصلا محلش نذار خودش درست میشه چرا بهش میدون میدی که دعوا کنه و بیشتر تحریکش میکنی؟؟ وقتی میگه نمیخوام باهام فیلم ببینی تو هم انقدر نازشو نکش که بعدش باهات بد رفتاری کنه....این نظر منه.... شوهر منم گاهی میوفته روی دنده بد اخلاقی اصلا محلش نمیذارم خودش درست میشه چونکه یه جایی خوندم مردا گاهی به تنهایی احتیاج دارن وقتی که بی حوصله میشن و شروع به بهانه گیری یا بدخلقی میکنن بهترین کار اینه که تنهاشون بذارید.. البته اینم بگم که توی اون لحظه که بیخودی بد اخلاق شده خیلی ناراحت میشم ولی بعدش پیش خودم فکر میکنم بیشتر باز زندگی بردوششه و بیشتر از من بهش فشار میاد و اینطوری یه کم خودمو آروم میکنم. و شاید به خاطر لباس پوشیدن اون روز تو و اینکه گفتی دوستام گفتن خوشگل شدی یه جوراییم غیرتی شده باشه... مامانم همیشه میگه خیلی باید مواظب باشی جوری رفتار کنی که شوهرت تبدیل به آدم بددلی نشه.........![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)