ماریا جون: چرا با خانواده هاتون رابطه ندارید؟؟ سعی کن این مشکلو اگه میدونی موقعیتت جوره حل کنی و یه جوری دل خانوادشو بدست بیاری.. مثلا برای مادرشوهرت کادو بگیر... بعضی مردا روی خانوادشون خیلی حساسن... ولی اگه اذیتت میکنن و مشکلت با شوهرتو بیشتر میکنن اینکارو نکن
به نظر من شوهرت دوست داره اگه نداشت تا حالا صد باره جدا شده بودید.... مردا درونشون خیلی شکننده و حساس هست. برخلاف ظاهرشون باطنشو خیلی ضعیفه... همه رفتارای شوهرت شاید برای اینه که میخواد بگه من مردم و قدرت دارم یه مشاور بهم گفت بذار گاهی اوقات شوهرت احساس کنه قدرت داره... البته نه با دعوا کردن و کتک خوردن از راههای دیگه میتونی استفاده کنی که حس کنه قدرت داره و خوشحال بشه..... البته من خودم هم وقتی عصبانی میشم بد با شوهرم حرف میزنم اما در حالت عادی خیلی سعی میکنم بهش احترام بذارم و محبت کنم.... هر مردی یه قلقی داره... باید کلید قلبشو به دست بیاری تا به تو وابسته بشه. اگه بهش خییلیی وابسته ای نذار بفهمه... به نظرم الان برای طلاق اقدام نکن... یه مدت مثلا 6 ماه به خودتون 2 نفر وقت بده و سعی کن توی این مدت اگرم ناراحت میشی چیزی نگی حتی اگه حق با توباشه توی این مدت بهش محبت کن سعی کن با زبون بازی حسابی دلشو به دست بیاری وقتی میره سر کار اگه اون تو رو بغل نمیکنه و نمی بوسه تو این کارو بکن... سعی کن رابطه جنسیتونو بیشتر کنی... ببخشید رک میگم باید افسارشو بگیری دستت و فقط با سیاست و محبت میتونی اینکارو بکنی هرروز بهش بگو که دوستش داری غذا رو تو آماده کن اشکالی نداره... گاهی اوقات براش کادو بگیر یا برای تولدش سوپرایزش کن... سر کار که میره بهش زنگ بزن و بگو دلت براش تنگ شده... از هر راهی که شده یه مدت فقط گذشت کن و سعی کن دلشو بدست بیاری اونوقت هر کاری که خواستی برات میکنه و میشه اونی که باید باشه...فقط به طلاق فکر نکن هرجور شده یه مدت با رعایت اعتدال سعی کن مخشو بزنی.... غیر مستقیم حریما و خط قرمزایی رو مشخص کن که شامل دست بزن هم میشه... من کارشناس نیستم این نظر شخصیمه... وقتی با زور نمیتونی طرف مقابلتو وادار کنی کاری که تو میخوای بکنه باید با سیاست وارد بشی... عمه من همیشه میگه شوهر من خیلی خوبه چونکه من آدم باسیاستی هستم ... شما تونستی وادارش کنی دیگه بهت خیانت نکنه پس این یه موردو هم میتونی....امیدوارم که موفق بشی

خیلی ناراحت شدم.... تو خیلی خانمی
.... اما برای راهنمایی گرفتن از کاشناسان و اینکه بیشتر به موضوعت توجه بشه لطفا یک تایپیک جدا برای خودت باز کن.... امیدوارم مشکلت حل بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)