نقل قول نوشته اصلی توسط hamedhd
دوست عزیز ببین الان جامعه یه جوری شده که همه به همه چیز با دید منفی نگاه میکنن مگه اینکه عکسش ثابت بشه!
خوب این درست نیست اما شما هم صبر داشته باش با خانواده برید دختره رو ببینن جای نگرانی نداره که
خوب منم از خواهر دوستم خوشم میومد به دوستم گفتم اصلا ارتباط و آشنایی ما از طریق داداشش بود و این به هیچ وجه مشکلی نداره اما زیاد منطقی نیست
حالا ایشون هم از روی سادگی شماره داداشش رو بهتون داده خونواده شما چرا باید با دید منفی نگاه کنن؟
به قول خودتون وقتی یکی خواستگاری میکنه خوب باید جواب بشنوه انتظار داشتن دختره فرار کنه؟
نمیدانم چرا دیدگاهشون اینطوری شده
شاید فکر میکنند دختره من رو ساده گیر اورده خرمون کرده؟
خوب منم همینو گفتم یکی از یکی خواستگاری میکنه دختره باید چی کنه خوب!!

نقل قول نوشته اصلی توسط الف-ح
این که اون خانوم شماره ی برادرش رو بهت داده خیلی خوبه !
یعنی همه چیز رسمی و زیر نظر خانواده ..

این دلایل رو به خانواده ت بگو .. براشون توضیح بده که خواستگاری رفتن برای شناخت بیشتر همدیگه ست .. که زیر نظر خانواده ها همدیگه رو بهتر بشناسین و بسنجین و ببینید به درد هم میخورید یا نه ..
بهشون بگو این که اون خانوم برادرش رو در جریان گذاشته نشونه ی نجابت و پاکیشه نه هول بودنش ..
بگو اگر بیرون با هم صحبت میکردیم و بهم علاقه مند میشدیم و با هم رابطه ی دوستی برقرار میکردیم بهتر بود یا الان زیر نظر خانواده ها با هم اشنا بشیم ؟؟؟

شما یه تاپیک دیگه با این موضوع دارین : هم فکری ایا شرایط ازدواج دارم ؟؟
پیشنهاد میدم همون تاپیک رو دنبال کنید و مشکلتونو اون جا حل کنید .. اینطوری گیج میشید ..
منم همین میگم نمیخواهم همین فردا برم عقدش کنم
باید خوب همیدیگر بشناسیم
یک 2سال اختلاف سنی نمیشه دلیل که
میگم خودتون که شما 5ماه از پدرم بزرگتر بودی میگه موضوع ما فرق داره ما از کوچیکی با هم بودیم خوب این حرفشون منطقی و مشکلی نداره وبه نظرم درست است
ولی خوب ما هم باید همیدیگر بشناسیم شاید به غیر از اختلاف سنی همه چیزمون به هم بخوره
شایدم نه

==========
توی این تاپیک ادامه میدهیم
http://www.hamdardi.net/thread-26522.html