دوستان خوبم خیلی ناراحتم پیش خودم میگم پس دلیل ان همه اصرار برای خواستگاری چی بود؟ حالا دلیل رها کردن چیه؟ کاش حداقل دلیلش را می دانستم تا عذاب نکشم . میگم شاید چهره من خوب نیستمشاوره که رفتیم گفتن ویژگی های من اینها است: 1- مطمئن بردبار معمولا ارام هستید حتی در موقعیت های بغرنج 2- برون گرا معاشرتی فعال بلندپرواز3-مهربان خوش طبع و از مقابله جویی می پرهیزید و مشتاق همکاری با دیگران4- بالاترین برافراشتگی در قسمت علایق و انگیزه ها 5- در بروز احساساتتان کمی ضعیف عمل میکنید5- وجدانی بودن سطح بسیار بالایی را نشان می دهد6- عصبی بودن پایین ترین میزان ارائه شده است 7- پایین ترین ویژگی مربوط به احساس خشم و کینه است7- افسردگی مشاهده نمی شود8- اسیب پذیری از استرس در حد نرمال 8- جمع گرایی و قاطعیت و فعالیت در حد مناسبی است 9- فردی صمیمی و عواطف مثبت در شما قابل توجه است . میگم شاید به خاطر اینکه گفته در بروز احسا سات کمی ضعیف عمل میکنید . خودم هم نمی دانم چرا این طوری نوشته به طور مثال من روزی چندین بار به مامانم میگم دوست دارم و میبوسمش
![]()

مشاوره که رفتیم گفتن ویژگی های من اینها است: 1- مطمئن بردبار معمولا ارام هستید حتی در موقعیت های بغرنج 2- برون گرا معاشرتی فعال بلندپرواز3-مهربان خوش طبع و از مقابله جویی می پرهیزید و مشتاق همکاری با دیگران4- بالاترین برافراشتگی در قسمت علایق و انگیزه ها 5- در بروز احساساتتان کمی ضعیف عمل میکنید5- وجدانی بودن سطح بسیار بالایی را نشان می دهد6- عصبی بودن پایین ترین میزان ارائه شده است 7- پایین ترین ویژگی مربوط به احساس خشم و کینه است7- افسردگی مشاهده نمی شود8- اسیب پذیری از استرس در حد نرمال 8- جمع گرایی و قاطعیت و فعالیت در حد مناسبی است 9- فردی صمیمی و عواطف مثبت در شما قابل توجه است . میگم شاید به خاطر اینکه گفته در بروز احسا سات کمی ضعیف عمل میکنید . خودم هم نمی دانم چرا این طوری نوشته به طور مثال من روزی چندین بار به مامانم میگم دوست دارم و میبوسمش

علاقه مندی ها (Bookmarks)