درود
رز زرد عزیز، دوستانی که نظر دادند اکثرا خانوم بودند! و یک خانوم هرگز نمی تونه به طور کامل د در جایگاه دید یک مرد نسبت به زیبایی نظرشو بده. واقعیت اینه که زیبایی چهره واندام دختر برای من هم بسیار بسیار مهم هست. مثلا به راحتی اولویت دوم من بعد از اخلاقیات اون قرار میگیره. اصلا واقعیت اینه که مسائل جنسی که 50 درصد دلایل طلاق رو تشکیل می دهند و دلیل بسیاری از خیانتهاست و... بعضا ریشه در عدم جذابیت یک خانوم داره. این جذابیت شخصی هست. من واقعا ازت خواهش می کنم التماست می کنم تا زمانی که یک خانوم که برات جذابه رو پیدا نکردی اصلا سمتش نرو! خودت و اون بنده خدا رو از بین نبر. کی گفته مسائل زیبایی عادی می شه؟ زیبایی زمانی عادی می شه که ببینیش! نبینیش که بی فایده است. یک دختری که برای تو زیبا نیست با آرایش برات زیبا نمی شه! قابل تحمل می شه. دقت کن مهم اینه که برای تو زیبا باشه. چون چهره ای که برای تو زیباست ممکنه برای من زشت باشه و بالعکس
هم کفو بودن هم تا حدودی در نظر بگیر ولی نه خیلی. واقعیت اینه که همون طور که انتظار می ره مرد از نظر تحصیلی و مالی بالاتر زا زن باشه بدیهیه که زیبایی زن هم در درجه اهمیت بالاتری برای مرد قرار داره. واقع نگر باش .

علاقه مندی ها (Bookmarks)