سلام عزیزم
با توجه به مطالبی که قبلا در مورد ایشون گقتی (خشونت جنسی و ...) و این موضوع به نظرم ایشون اون پختگی لازم برای یک زندگی زناشویی را نداره حالا این موضوع یا تحت تاثیر فیلم های .... است یا چیز دیگه من نمی دونم اما این رفتارها اصلا طبیعی نیست. بعید نیست اگر این عمل رو انجام دادی بعدش یک مورد دیگر رو پیشنهاد بده و این سیکل معیوب همینطور ادامه خواهد داشت.بهتره مشکل رو از ریشه حل کنی. بنابراین من قویا پیشنهاد می کنم به یک مشاور زبده مراجعه کن تا بدونی دقیقا چطوری باید باهاش رفتار کنی که ان شاء الله اصلاح بشه. در هر صورت این مواردی که گفتی مثل خشونت جنسی و ... علائم هشداردهنده ای است برای شما.
در نهایت به نظر من به هیچ وجه به خاطر گفته ایشون زیر تیغ جراحی زیبایی (از این نوع) نرو. جراحی بینی و امثال اون خیلی با این قضیه فرق داره. به عقیده من حتی اگر یک نفر از بینی خودش هم راضی باشد نباید به گفته بقیه به فکر جراحی زیبایی بیفتد.

بهتره مشکل رو از ریشه حل کنی. بنابراین من قویا پیشنهاد می کنم به یک مشاور زبده مراجعه کن تا بدونی دقیقا چطوری باید باهاش رفتار کنی که ان شاء الله اصلاح بشه. در هر صورت این مواردی که گفتی مثل خشونت جنسی و ... علائم هشداردهنده ای است برای شما.

علاقه مندی ها (Bookmarks)