نوشته اصلی توسط
یکی مثل شما
سلام
اولا تبریک به خاطر معدل بسیاد خوبی که در سالهای قبل داشتید
دوم بازهم تبریک که برخلاف برخی از همسن و سالهاتون که دغدغه شون هرچیزی غیر درس است دغدغه شما به جا و صحیح است و در پی حل آن هستید.
اما اینکه راهکار میخواین.راهکارهایی که من خودم استفاده میکردم و برای من خوب بود را براتون مینویسم امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
1.هروقت این افکار به ذهنتون اومد که میخواید درس بخونید برای چی و... سریع به افکارتون بگید الان وقت ندارید و باید درس بخونید و بعد از اتمام درسهایم برای شما هم وقت میگذارم و واقعا این کار را بکنید یعنی با خودتون قرار بذارین تا یک ساعت باید مثلا ریاضی بخونید در این یک ساعت افکار را مدام دور کنید و به خودتون بگید بعد از این یک ساعت یک ربع وقت داری به این افکارت فکر کنی.خیلی مهمه که در زمانهای دیگر واقعا اجازه مانور ندین
2.یکی دیگه از کارهایی که میکردم این بود که بلند بلند شروع به خوندن میکردم و خیلی وقتها سریع موقعیت خودم تغییر میدادم مثلا اگه نشسته بود بلند میشدم و ر اه میرفتم اگه ایستاده بودم مینشستم.
3.داشتن یک برنامه منظم و دقیق و درعین حال جذاب درسی خیلی میتونه بهتون کمک کنه ک از این افکار رهایی پیدا کنید چون بادیدن برنامه تون میبینید که وقتی برای کارهای جانب ندارید.
4.کار دیگه هم که میتونید انجام بدین اینکه افکارتون را روی برگه بیارید و بنویسید این هم میتونه کمکتون کنه.
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی مناسبی براتون داشته باشم.
الان موقع امتحاناتتون بچسبین به درسها و باهاشون دوست بشین.هیچ چیز به نظر من لذت بخش تر از درس خوندن و احساس رضایت داشتن از خود نیست
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)