سلام
برادر من این ره که تو میروی به ترکستان هم نمیرسه. با هم رفتید استخر؟ یعنی چی؟![]()
خدایا ما داریم کجا میریم؟ با چندتا از دوستانتون با هم رفتید شنا؟ دختر و پسر 21 ساله؟ حیا هم خوب چیزیه.
اولا روابط شما با این خانم خارج از عرف و شرع هست و البته این به خودتون مربوطه اما قبول کنید که اشتباهه و موجب پیدایش خیلی از مشکلات میشه. دختری که به این سادگی با شمایی که قرار نبوده همسرش باشی روابط آزاد برقرار می کنه مطمئن باش بعد از ازدواج هم می تونه همین روابط رو داشته باشه. این برای شما مهم نیست؟
وقتی شما در این سطح از روابط مخرب هستی اصلا نمی تونی در مورد ازدواج و انتخاب شریک زندگی (که یک عمر باید باهاش زندگی کنی) فکر کنی و تصمیم بگیری. چون زیبایی این دختر نمی ذاره بدی هاشو ببینی یا بهتره بگم نمی ذاره اصلا دخترای دیگر رو ببینی. ضمنا خودتون گفتید که شرایط ازدواج رو هم ندارید بنابراین بهترین راه در حال حاضر قطع این رابطه است. حتما میگی نمیشه و ... اما من میگم میشه ولی سخته.
برادرم
اول توبه کن از گناه هایی که کردی. بعد اراده کن که این رابطه را قطع کنی. این رابطه هم برای شما و هم ایشون بازی دو سر باخته. شما هنوز خیلی جوونید و احتمالا در آینده نه چندان دور معیارهاتون تغییر می کنه. البته شما معیاری برای اینکه ایشون بدردتون می خوره ذکر نکردید جز زیبایی(که به عقیده من اصلا نباید جزو معیارهای اصلی باشه)

علاقه مندی ها (Bookmarks)