ملینای عزیز مادر شدنت مبارکت باشه.عزیزم چرا فکر میکنی دختر دار بودن مسئولیتش سنگین تر از پسر دار شدنه؟هیچ میدونی کسایی که مثل مادر شوهرت فکر میکردن پسر مال خودشونه و مسئولیت کمتری میخواد همونهایی هستند که در تربیت پسرهاشون اونقدر کوتاهی کردن که وضع جامعه شده این؟همون مادرانی که به پسرهاشون یاد ندادن چطور شوهرای خوبی باشن....چون فکر کردن پسر نظارت کمتری لازم داره...همون مادرهایی که فکر میکنن دختر مال مردمه و پسر مال خودشون زنانی هستند که وابستگی زیادشون به پسرهاشون باعث آسیب به زندگی مشترک پسرشون شده....همون مادرها بخاطر کوتاهیشون تمام خطاهای بزرگ پسرهاشونو نادیده گرفتن و از کوچکترین اشتباه دختراشون نگذشتن و باعث شدن تو جامعه این همه جرم و جنایت اتفاق بیفته...بچه دار شدن چه دختر و چه پسر مسئولیت سنگینه....من نمیفهمم آدمها با چه مقیاسی این مسئولیت رو اندازه گیری میکنن که تشخیص میدن یکی بیشتر از دیگریه.....پدر و مادر متعهد در برابر هر جنسیتی خودشونو مسئول میدونن.همین امروز همه این حرفها رو بریز دور.دنیا داره این همه پیشرفت میکنه . اون وقت یکسری از ما انقدر درگیر جزئیات پوچ و سطحی هستیم.عزیز دلم من به شخصه فکر میکنم خدا به آدمهایی که خیلی دوسشون داره نعمت دختر رو هدیه میکنه.
یادت نره برای اینکه دختر توانمند و موفقی داشته باشی از همین امروز باید نقشه و طرحت رو آماده کنی.کاری کن یروزی دخترت تو فامیل زبونزد بشه.....اونوقت همه کسایی که دلشون میخواست بچت پسر بشه به وجودش افتخار کنن . و شرمنده این طرز فکر پوچشون بشن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)