به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 دی 91 [ 18:29]
    سطح
    2
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 19 در 10 پست

Array

RE: قبل از من رابطه داشته !

نقل قول نوشته اصلی توسط sina7119
    سلام دوست عزیز.نمیدونم نظر من چقدر برات اهمیت داره ولی منم درست مثل تو یه پسر غیرتی هستم و سعی کردم قبل از ازدواج رابطه ای نداشته باشم با نامحرم تا بتونم این انتظار رو از همسرم داشته باشم که رابطه ای داشته قبلا یا نداشته.من روی این قضیه خیلی حساسم و این که بخواد همسر آینده ام همچین خطایی رو مرتکب شده باشه برام قابل حضم نیست.نمیتونم هیچ توجیهی رو برای این کار قبول کنم.شما رو نمیدونم چقدر حساس هستید اما یه چیز خیلی مهمه. اینکه حس میکنی این قضیه رو بعد از ازدواج میتونی فرامووش کنی یا خیر.اگر انقدر روی خودت کار کرده باشی که بتونی ببخشی بهت تبریک میگم اما اگر نمیتونی ببخشی هرگز ازدواج نکن که همین قضیه باعث به وجود آمدن خیلی مشکلات میشه به نظر من.البته همه اینا فقط یه نظر بود.ممنون
    <strike> آخه مرد ناحسابی تو کی هستی آخه که بخوای کار کسی رو ببخشی یا نبخشی؟!</strike>

ویرایش : فرشته مهربان >>> طبق اصول مشاوره چنین برخوردی با مراجع و استفاده از چنین الفاظ عامیانه و با بار احساسی منفی و سرکوب گرانه هیچ جایگاهی ندارد و متأثر از آفتهای مشاوره ای هست

هر کسی ممکنه در گذشته خطاهایی کرده باشه که تقریبا همه ی ما آدم ها شامل این داستان میشیم! خدا که آفریدگار ماست و بیشتر از همه به ما حق داره میگه تو توبه کن باقیش با من! حالا ما بنده ها کی هستیم که بخوایم اصلا راجع به کاری که کسی کرده بهش گیر بدیم! چرا از خود خدا هم میخوایم پیشی بگیریم!؟ بابا مهم اینه که الان این آدم از گذشته ای که به خودش مربوطه ناراحته! و الان تصمیم به زندگی گرفته! بعدم پیشنهادی برای خودت دارم، این مهم نیست که اون آدم چی فکر میکنه! مهم اینه که تو چجوری میتونی با این مسئله کنار بیای! اینکه کی چه رابطه ای داشته همش به خودش و خدای خودش ربط داره! شما اگه میبینی دوست داشتنت از یه طرف و این مسئله از طرف دیگه گریبانتو گرفته خیلی راحت بهت میگم ازدواج نکن! ولی این مسئله ی اون خانم نیست، چون خودت هیچ رابطه ای نداشتی این مسئله داره اذیتت میکنه! اینو ببین که شما اولین رابطتته! آیا شناخت درستی از این آدم داری؟ اصلا کس دیگه ای رو هم دیدی یا باهاش ارتباط داشتی که بخوای با ایشون مقایسه اش کنی؟ فکر کن راجع به رابطت، فکر کن! این معیارهایی که از این آدم خوشت اومده آیا معیار های درستیه؟ ولی دوست من سن ازدواج سن بالاتریه، اصلا زود تصمیم نگیر! ما مردا خیلی چیزا برای مردونگیمون داریم که باید بدست بیاریم، تا بتونیم مرد یه خونه بشیم و <strike> اینا بدست نمیاد مگر تو سن بالاتر یعنی 30-31 سال! توروخدا فکر کن!</strike>

ویرایش : فرشته مهربان >>> خطای شناختی تعمیم ناروا

راستی اینو بدون که تجسس توی زندگی آدم ها گناه بزرگیه!!!
    این حرفتو دوست دارم که گفتی گذشته ی هر کس مربوط به خودشه!
    همینطور که همه ی کارایی که خودت کردی هم مربوط به خودته! اگه میبینی این موضوع اذیتت میکنه تورو قرآن ازدواج نکن! هم خودتو بد بخت میکنی هم اون دختر رو! چون بعده ها اگه کوچکترین مشکلی برات پیش بیاد ، این موضوع اولین چیزیه که ذهنتو درگیر میکنه! توروو خدا گوش کن!

الان ممکنه دوست داشتنت و اینکه نمیخوای اون آدم رو از دست بدی جلوی درست فکر کردنتو بگیره! نذار اینجوری بشه بشین راحت و آزاد فکر کن!

2. 2 کاربر از پست مفید rockboy5570 تشکرکرده اند .

tutu (سه شنبه 26 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)