من در تعجبم افرادی که به شما میگن تقصیره خودته یا عکس العملت درست نبوده. عزیزم من خیلی تحت تاثیر مشکلت قرار گرفتم و همه نظر ها رو خوندم
.به نظر من تنها اشتباهی که شما کردید این بود که زودتر برنگشتی خونه پدرت که البته چه خوب که بالاخره این کارو کردی عزیزم تعهد و اینا هیچ مشکلی از
شما حل نمیکنه خودتم اینو خوب میدونی که مشکل شوهرت چیزه دیگست و باید پیشه روانپزشک خوب حل بشه چون تا اونجایی که من از صحبت هات حس
کردم نه محبتش عادیه نه خشونتش . من از شما خواهش میکنم که تا از سلامتش و تغییر رفتارش مطمئن نشدی برنگرد باهاش زندگی کن . ببین اینجا همرو
به سمت ادامه زندگی هل میدن ولی اگر شما بخوای با شوهرت با خصوصیات سابقش زندگی کنی الان میگی 2 سال از عمرمو هدر دادم اون موقع می خوای
بگی مثلا 10 سال . ببین اون اصلا کاری نداره شما چه برخوردی میکنی اون کار خودشو میکنه تورو خدا خودتو گول نزن و منطقی باش ببین عزیزم آخرین
راهی که برای شما وجود داره اینه که شوهرت بره دکتر و خوب بشه اگر خواستی من یه روانپزشک خیلی خوب میشناسم بهت معرفی میکنم خیلی دختر
خوب عاقل و پخته ای هستی و لیاقت یه زندگی عالی رو داری . فقط خودتو آزار نده و به خودت آسیب نزن نهایت قضیه رو در نظر بگیر که اونم چیزی
نیست و ارزش نداره خودتو آزار بدی.اینم بهت بگم که اگه درمان بشه این خودشه که میاد و به اشتباهاتش اعتراف میکنه .

اینم بهت بگم که اگه درمان بشه این خودشه که میاد و به اشتباهاتش اعتراف میکنه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)