سلام
زنگ خطر اول : " از طرف دیگه با اینکه مجلس زنونه بود اما خواهرم حس کرده بود که اون خانوم و مادرشون نیاز نبود اینقدر به خودشون برسن!!!"
می تواند در آینده ریشه خیلی از مشکلات باشد.
زنگ خطر دوم : "تا حدی فکر میکنم که در اتفاقاتی که رخ داد خانواده من بی تقصیر نبودن اما اخلاق مادرشون هم اینطوریه که گفتم."
شما قراره با خانواده ایشون و خانواده خودتون و همسرتون زندگی کنید. خانواده شما و ایشون از این به بعد عوض نخواهند شد. شاید این برخوردهای اولیه بهترین برخوردها در طول دوران باشه. یعنی در صورتی که ایشون همسر شما بشوند، احتمالا برخورد خانواده ها بهتر از این برخورد اول نخواهد بود.
زنگ خطر سوم : "کنار اومدن با این خانواده کار راحتی نیست و بخاطر اخلاق مادرشون که قطعا روی دخترشون تاثیرگذاره"
من شناختی از اون خانم و مادرشون ندارم اما مطمئنم مادر شما خیر و صلاح شما را می خواهند و من به تشخیص مادران صد در صد اعتقاد دارم. ضمنا مطمئنا اخلاق مادر روی دختر تاثیر گذار خواهد بود.
برادر من
من قبلا هم گفتم به عقیده من این ازدواج به صلاح نیست هنوز هم همین نظر رو دارم. اما در نهایت خود شما باید تصمیم بگیرید. لطفا روی یک کاغذ همه خوبی های این خانم را بنویسید و آنها را وزندهی کنید. پشت کاغذ هم همه بدی هایشان را بنویسید و آنها را وزن دهی کنید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
به عقیده من وزن به دست آمده برای خوبی ها را در 0.7 ضرب کنید و وزن بدست آمده برای بدی ها را در 1.3 ضرب کنید. ورن هایی نهایی به دست آمده را مقایسه کنید. (ممکن است وزندهی خوبی ها تحت تاثیر احساسات باشد و وزندهی بدی ها ناشی از عدم شناخت. با این کار به واقعیت نزدیک تر می شوید)
وزن دهی موارد کار بسیار مشکلی است و من انتظار ندارم در کمتر از 3 4 روز بتوانید این کار را انجام دهید. باید صادقانه و دقیق بیندیشید و وزندهی کنید. یعنی مورد به مورد بررسی کنید که مثلا اگر وزن یک مورد را 4 در نظر گرفته اید و دیگری را 2 ، واقعا مورد دوم نصف اولی برایتان مهم است؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)