به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 22 دی 91 [ 14:39]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 25 در 10 پست

Array

RE: چطوری عشق یک مرد متاهل رو فراموش کنم؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط omid- zendegi
    عزيزم راهش اينه كه با هر چيزي غير از فكر اون خودت را مشغول كني. (درس، كار، ورزش، تفريح، دوستان و ...)

از تكنيك توقف فكر استفاده كني و به محض اينكه به يادش مي افتي سريع جايگزين كني و سمت و سوي فكرت را عوض كني.

ديگه هم حتي با خانم اون آقا هم در ارتباط نباشي. چون دوباره بهش فكر مي‌كني و باهاش مواجهه مي‌شي.

ترجيحاً اگر نتونستي خط موبايلت را عوض كني به تماس‌هاي ايشون يا جواب ندي و اگر دادي خيلي خشك و رسمي.

ايميل ايشون را هم اسپم كن. تا ديگه نبينيش.

اميدوارم تونسته باشم كمك كنم.

از دوستان عزيز خواهش مي‌كنم.
    هنگامي كه قصد راهنمايي داريد، به اين نكته توجه كنيد كه شما از پشت مانيتور فقط تعدادي جمله و كلمه مي بينيد. اما در واقع اين جملات و كلمات از روح و روان يك انسان نشأت گرفته درست عين خودتون.
    پس لطفاً در زمان نظر دادن توجه كنيد كه گويا خود شما در اون شرايط قرار گرفتيد و دوست داريد كه بهتون كمك بشه.
    چه بسا با يك جمله از سوي شما، مراجع به مرز نا اميدي و شكست برسند و ديگه هم به سايت سر نزنن تا نظرات سازنده ديگري را بخونن.

مسئوليت ما در هنگام نظردهي خيلي سنگينه. بايد خيلي مواظب باشيم كه پناه كسي را بي پناه نكنيم.
    مرسی از راهنمایی کامل و دقیقتون
    به خدا من اصلا ادمی نیستم که بخوام یه کسی ازار برسونم.من دلم نمیاد یه مورچه رو زیر پام له کنم چه برسه بخوام زندگی یه خانوم با بچه هاش رو بهم بریزم.
    این اتفاق باعث شده از خودم متنفر باشم.
    دوستانم جوری رفتار کردن که این حس بدتر شد. منم یه زمانی فکر میکردم ادمایی که به یه مرد یا زن متاهل فکر میکنن ادمای خیلی خیلی پست و خیلی ضعیفن
    تا با کفش یکی راه نرفتین در مورد راه رفتنش قضاوت نکنین.
    میتونم ازتون بخوام تکنیک توقف ذهن رو از کجا یاد بگیرم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava
    [align=justify]ببین خانم پانی66 من دقیقا کسی هستم که جای اون آقا هستم. اول لینک زیر که بیان مشکل من بود را بخونید:
    آیا دوست(دختر) را با زنم آشنا کنم؟
    مشکلات عدیده اعمم از تعارض، عذاب وجدان، درگیری شدید احساسی و ... که باعث بروز برخی مشکلات جسمی در من شد: این لینکو ببین:
    استرس و مشکلات جسمی(درخواست مشاوره؟)

خوب که این دوتا تایپیکو خوندی فکر کن و ببین چقدر ماجرای من با اون آقا و شما با این خانم که تو زندگی من بود شبیه، شک نکنید اون آقا و شما هم کم و بیش درگیر مشکلاتی مثل من شدید(که اومدید و تایپیک زدید) و من واقعیت را از زبان اون آقا بهت میگم:"خانم عزیز من به دلیل حس هیجان و نشاط تو زندگیم با وجود داشتن زن و بچه میخوام یک دوست(یا خواهر یا...) تو زندگیم باشه که باهاش ی وقتی بگذرونم و زندگیم سرجاش باشه فقط گپی زده باشیم! حالا دلت برای من بسوزه چون هزارتا مشکل با زنم دارو ... و تو فرشته نجاتی بودی که سرراهم قرار گرفتی و ... حالا تورو خدا بذار باهات دوست بمونم! "

میدونید من چقدر اذیت شدم. چقدر احساس گناه دارم و فکر میکنم خیانت کردم؟ میدونی چه انرژی گذاشتم؟ و الان اینقدر فکر و جسمم خستس که دلم میخواد یکسال فقط بخوابم! کاملا به افسردگی کشیده شدم و بدتر اینکه هیچ عایدی نداشتم! من نمیدونم اون خانوم چه حسی داره ولی میدونم در شرف ازدواجه و این یعنی دو سال من فقط وقت و انرژی که باید صرف خانوادم میکردمو هدر دادم! الان دلم میخواست بهش بگم کاشکی هیچوقت آشنا نمیشدم باهات ولی همیشه(تا زندم) خاطرش تو ذهنم باقی خواهد موند، چون منم دوستش داشتم و نمیتونم فراموشش کنم!! این ته داستان شما با این اقاست(جایی که من وایستادم) تازه خوشبینانه. اگرم بدبیناننه ببینیم ایشون زنشو طلاق داده و شما را گرفته و نفرین زن و بچش تا ابد پشت شماست. یک حالت باخت-باخت. در حالیکه شما استحقاق دارید نفر اول زندگی شخص دیگری باشید. فراموشش کنید هر کسی دیگری ی مدت تو زندگیتون باشه همین حسو بهش پیدا میکنید، و ی تجربه شخصی دیگمم در اختیارت میذارم: هرچه دیرتر ببری سخت تره، مثل جون کندن میشه ها، زودتر شر رو بکنید!!
    [/align]
    مرسی تاپیک شما رو هم خوندم موضوع شبیه ولی یکم فرق داره
    در ضمن من خیلی وقته رابطه رو قطع کردم.

2. 4 کاربر از پست مفید pani66 تشکرکرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)