به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 بهمن 91 [ 22:35]
    سطح
    4
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 19 در 11 پست

Array

RE: جداشم یا بسوزم و بسازم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط pariya-babak
    سلام صدف جان مطالبتو کامل خوندم.
    خیلی ناراحت شدم. ولی عزیزم به خدا اگر ما هم بخوایم انقده با شوهرمون کل کل کنیم اونم اینطوری میشه.
    به خدا همه مشکل دارن همه دردسر دارن .خود منم همچین مشکلی دارم البته مادرشوهرم انقده وقیح نیست ولی از خداشه برا پسرش خرج نکنه.
    شوهرمنم اصلا دوس نداره بامادرش کل کل کنم .بهتره بری سمت شوهرت .ببین اونا چیکار میکنن تو هم اون کارو بکن.تازه زنانگی که تو داری رو اونا ندارن.فقط رو حرفات باش محکم و استوار و جوری که حقه (کاملا رو حرفت وایسا)
    تنها راه نجاتت اینه شوهرتو جذب خودت کنی با هر روشی که بلدی.نزار زندگیت نابود بشه. میدونم ازش دلخوری ناراحتی.از مادرش متنفری.
    ولی اینو بدون هیچکی عاشق مادرشوهرش نیست.مادرشوهرها طرف دخترشونن.بدونن یه بچه شون داره پیشرفت میکنه و اون یکی ها پسرفت .کاری میکنن که اون یکی ها بهش برسن.همشون همینطوری هستن .نمیخوان بچشه هاشون غصه بخورن.
    به فکر شوهرت باش .باهاش صمیمی شو.خیلی فرصت ها رو از دست دادی ولی برای آینده ات بجنگ.
    مرسی پریا جان. من بیشتر از مادرشوهر از شوهرم دلگیرم. چون برام مهمتر از همست و قراره باهاش زندگی کنم. اگه بدونم که میشه بهش اعتماد کرد و خیروشر خودشو میدونه و حدود دخالت دیگران رو بخاطر زنش تشخیص بده هیچ غمی نداشتم. تازه دارم میفهمم که اخلاق شوهرم کپ اخلاق مامانشه، همونطور سنگدل، خسیس، خودخواه و دروغگو و ظاهرساز در عین اینکه رفتاری بچگانه و ناپخته داره و تازه بدوران رسیدست. بخدا اصلن دارم اغراق نمیکنم و اصلن هم مغرور نیستم. اینارو هرکسی که رفتارشو ببینه تشخیص میده و بهم میگه. مثلا تو فیلم جشن عقدمون یکارایی ازش دیدم که واقعا پچ پچ همه فامیلارو پشت سرمون گذاشت. سر فیلمبرداری شام انگار نه انگار دوماده مث گشنه ها با ولع غذا میخورد و به فیلمبردار و دستوراتش توجهی نداشت. یا شاباشایی که بهش میدادن رو بجا اینکه بده به عروس و بذاریم تو کیف با ملایمت و سنگینی، با حرص ازشون چنگ میزد و تو وسط میدون رقص جلو اونهمه آدم مرتبشون میکرد پولارو رو هم میذاشت و میذاش تو جیب کتش. این داماد برا خونواده ما واقعن آبروریزیه با این رفتاراش که با هیچ لحنی اخلاق رفتارای زشتشو قبول نداره و خودشو اصلاح نمیکنه.
    میخام با شوهرم صمیمی شم ولی تا وقتی باهام خوبه که ازش کوچکترین خاسته ای نداشته باشم و هیچ نصیحتیش نکنم و در مورد زندگی و واقعیتاش و کارایی که باید انجام بده مث تدارکات و خرج عروسی چیزی نپرسم که در این صورت یا از پیشم میره یا گوشیرو قط میکنه یا مخالفت میکنه یا بدرفتار و کم محل میشه.

2. کاربر روبرو از پست مفید sadaf60 تشکرکرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)