یلدا جان سلام
چند وقت پیش منم توو شرایط تو بودم و بین ویژگی های خوب و بد یه پسری گیر کرده بودم و میترسیدم بهش اجازه بدم بیاد خواستگاری.چون فک میکردم وقتی خانواده ها بفهمن دیگه همه چی تموم میشه.حتی اومدم همینجا پست زدم و نظر دوستانم خواستم.اما میدونی آخرین مطلبی که اونجا نوشتم چی بود؟؟که هیچوقت به پسری که خودش بدون اجازه ی خانوادش میاد و پیشنهاد ازدواج میده اعتماد نکنم! حرفای دوستت برام خیلی آشنا بود چون منم همه رو شنیده بودم اما خیلی شدیدتر!جوری که اون پسر میگفت امکان نداره خانوادش قبول نکنن و حتی تو جزئی ترین چیزا آخرش همه به حرف اون عمل میکنن چون پدرم نداشت.اما خب مادرش مخالف بود و حتی حاضر نشد بیاد خواستگاری و اونم نتونست کاری بکنهمیدونم انقد دودلی که از یکم جدی تر شدن قضیه میترسی ولی لازم نیست بهش اکی بدی و بعد بگی بیان!میتونی بهش بگی بدون دیدن خانوادش نمیتونی نظر قطعیتو بدی و نظر خانواده خودتم برات مهمه.که مطمئنن همینطوره.چون خیلی چیزا که به چشم من و تو نمیاد پدر مادرا میبینن و میتونن کمکت کنن.اومدن به خواستگاری که مفهومش بله گفتن دختر نیست
امیدوارم مثل من اشتباه نکنی موفق باشیییییی

میدونم انقد دودلی که از یکم جدی تر شدن قضیه میترسی ولی لازم نیست بهش اکی بدی و بعد بگی بیان!میتونی بهش بگی بدون دیدن خانوادش نمیتونی نظر قطعیتو بدی و نظر خانواده خودتم برات مهمه.که مطمئنن همینطوره.چون خیلی چیزا که به چشم من و تو نمیاد پدر مادرا میبینن و میتونن کمکت کنن.اومدن به خواستگاری که مفهومش بله گفتن دختر نیست
امیدوارم مثل من اشتباه نکنی موفق باشیییییی

علاقه مندی ها (Bookmarks)