به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 91 [ 13:18]
    سطح
    9
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    89

تشکرشده 90 در 44 پست

Array

RE: سرزنش ديگران بخاطر درس نخواندنم

سلام

خوب از اونایی که می رن دانشگاه بپرسین هدف شون چیه ؟ اکثرا فقط برای مدرک هست و بعدش اگه خوش شانس باشند و رشته خوبی فارغ التحصیل شده باشند بعد از مدتی کاری گیرشون میاد والا بیکار هستند عموما متاسفانه .
    راستش من هم دیپلم هستم حدود 23 ساله از هنرستان فنی و حرفه ای ولی خوش شانس بودم و تونستم شغلی رو که براش ساخته شده بودم پیدا کنم و الان خیلی از فارغ التحصیل های دانشگاه میان تا من چیزای کمی که می دونم رو یادشون بدم .
    البته دانشگاه هم رفتم (حدود یکی دو هفته) مشکل مالی هم نداشتیم با اینکه خانواده متوسطی هستیم ولی باورتون نمیشه تو اون چند هفته اصلا احساس خوبی نداشتم ، همش احساس می کردم وقتم داره تلف میشه

اون موقع یه سوال هم برام پیش اومد که هنوز کسی نتونسته جواب بده ^.^ : وقتی میشه یا یه خط کد برنامه نویسی تو کامپیوتر انتگرال و دیفرانسیل رو حساب کرد چه لزومی داره کلی از عمرمون رو صرف حل کردن دستی اش بکنیم ؟؟ D:

بعد اون چند هفته فورا اومدم بیرون و رفتم سراغ کاری که بهش علاقه داشتم و روش با عشق وقت گذاشتم و الان شکر خدا حداقل می دونم یه کار مطمئنی هست که بهش تکیه بکنی در آینده (البته بدون مدرک دانشگاهی که اگر بود خیلی از اینجا یی که هستم هم جلوتر بودم ) ولی به هر حال لازمه موفق شدن حتما مدرک دانشگاهی نیست اون هم با سطح آموزشی دانشگاه های ما و مخصوصا رشته ما که دانشجوهای فوق لیسانسش واقعا 90% هیچچچچچی بلد نیستن .خیلی هاشونو دیدم)

همه اینها رو گفتم تا عرض کنم بهترین راه به نظر بنده یاد گرفتن یک مهارت و فن عملی هست که مزیتش ورود فوری به بازار کاره . آخه بعد از گرفتن مدرک آکادمیک معمولا یه مدت صرف هماهنگ شدن با فضای واقعی بیرون دانشگاه میشه از بس که محیط دانشگاه فرمالیته و غیرواقعی و عقب از زمان حاضر هست.
    +فراموش نکنین بزرگانی که در عرصه جهانی موفق شدند خیلی هاشون تحصیلات دانشگاهی آنچنانی نداشتند مثلا استیو جابز مدیر عامل و موسس فقید شرکت اپل (یکی از ارزشمندترین کمپانی های دنیا) که الان هر کدوم از محصولاتش یه جور نماد خودنمایی شده و خیلی های دیگه که حضور ذهن ندارم متاسفانه

به فکر نان باش که خربزه آب است خواهرم

موفق باشید

2. 2 کاربر از پست مفید hamdardi تشکرکرده اند .

hamdardi (پنجشنبه 28 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)