دوست عزیزم abji rahele:ممنونم از شما بابت راهنمایی کاملا درست می گویید من اشتباه کردم . این رابطه تمام شده و ان شا الله دیگه این اشتباه را در موارد دیگه به امید خدا تکرار نخواهم کرد . باز هم از شما به خاطر نصیحت خواهرانه شما ممنونم شما هم موفق و شاد باشید و التماس دعادوست عزیزم sahars: شما هم کاملا درست می گویید برای من خیلی دعا کنید هر کسی میاد خواستگاری فکر می کنم دیگه خودشه من نمی دانم چرا این جوری هستم یک دفتر درست کردم و داخل ان شعر می گویم برای همسری که هنوز ندارم و حتی نمی دانم ایا خدا قسمت من هم همسری خوب می کند یا نه؟ من هم مثل شما می سپارم به خدا
موفق و شاد باشید. دوست عزیزم romina60: بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی شما
خیلی ناراحت شدم به خدا توکل کنید ان شا الله مشکل شما حل شود و بهترین اتفاقی که باعث شادی و ارامش شما شود براتون اتفاق بیفته به امید خدا. براتون دعا می کنم
.ببخشید اقای بچه مثبت به نظر من شما اشتباه کردید در انتظار نگه داشتن اصلا کار درستی نیست شما تماس می گرفتید و می گفتید از از لحاظ اعتقادی با هم جور نیستیم و تمام می کردید .

دوست عزیزم sahars: شما هم کاملا درست می گویید برای من خیلی دعا کنید هر کسی میاد خواستگاری فکر می کنم دیگه خودشه من نمی دانم چرا این جوری هستم یک دفتر درست کردم و داخل ان شعر می گویم برای همسری که هنوز ندارم و حتی نمی دانم ایا خدا قسمت من هم همسری خوب می کند یا نه؟ من هم مثل شما می سپارم به خدا
موفق و شاد باشید. دوست عزیزم romina60: بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)