سلام
حس می کردم مشکل شما باید ریشه در رفتارهای والدینتون داشته باشه! شما تک فرزند هستین؟ یا فرزند اول یا دوم خانواده هستین؟ من فکر می کنم شما از پشیمانی مادرتون رو دیدین و فکر کردین توی زندگی اشتباه کرده! به خاطر همین نمی خواین اشتباه مادرتون رو تکرار کنین. فکر می کنین این یه نوع تجربه است برای زندگی ِ بهتر! اکثر آدما همینطوری هستند. با دیدن ِ زندگی والدینشون می خوان اشتباه اونا رو تکرار نکنند. در حالی که ممکنه اشتباه خودشون خیلی بزرگتر از مادر و پدرشون باشه!
ببین عزیزم تو مگه خودتو دوست نداری؟؟؟ مگه نمیگی حیفی؟؟؟ مگه همه ی از خودگذشتگی ها باید از طرفِ تو باشه؟؟ فقط تو دوسش داشته باشی ، کافیه؟؟مطمئن باش اگه طرف مقابل تو رو دوست نداشته باشه و فقط به خاطر زیباییت باهات ازدواج کرده باشه ، مشکلی بزرگتر از پدر و مادرت پیدا میکنی... مادرت دلبستگی به زندگی نداشت. آیا تو هم میخوای دلبستگی به زندگی نداشته باشی؟؟؟ تو اختیارت دستِ خودته... اگه بخوای میتونی به زندگیت دلبستگی داشته باشی. اگر هم نخوای میتونی زندگیت رو با دستای خودت نابود کنی... هنوز که ازدواج نکردی. پس سعی کن افکار منفی رو از خودت دور کنی. اگر حس میکنی واقعا ً کسی رو دوست نداری ، بهتره باهاش ازدواج نکنی... چون هم عمر خودت رو تلف میکنی و هم عمر طرف مقابل رو...... همه ی آدما خوبی ها و بدی هایی دارند و گل بی خار خداست... پس نمی تونی کسی رو پیدا کنی که از همه نظر خوب باشه... پس سعی کن بین کسایی که به خواستگاریت میان ، بهترین رو انتخاب کنی... از نظر شخصیت... زیبایی رو هم در کنارش میتونی ملاک قرار بدی... ولی زیبایی ملاکِ برتری نیست. پس سعی کن اشتباه نکنی....
موفق باشی![]()

مطمئن باش اگه طرف مقابل تو رو دوست نداشته باشه و فقط به خاطر زیباییت باهات ازدواج کرده باشه ، مشکلی بزرگتر از پدر و مادرت پیدا میکنی... مادرت دلبستگی به زندگی نداشت. آیا تو هم میخوای دلبستگی به زندگی نداشته باشی؟؟؟ تو اختیارت دستِ خودته... اگه بخوای میتونی به زندگیت دلبستگی داشته باشی. اگر هم نخوای میتونی زندگیت رو با دستای خودت نابود کنی... هنوز که ازدواج نکردی. پس سعی کن افکار منفی رو از خودت دور کنی. اگر حس میکنی واقعا ً کسی رو دوست نداری ، بهتره باهاش ازدواج نکنی... چون هم عمر خودت رو تلف میکنی و هم عمر طرف مقابل رو...... همه ی آدما خوبی ها و بدی هایی دارند و گل بی خار خداست... پس نمی تونی کسی رو پیدا کنی که از همه نظر خوب باشه... پس سعی کن بین کسایی که به خواستگاریت میان ، بهترین رو انتخاب کنی... از نظر شخصیت... زیبایی رو هم در کنارش میتونی ملاک قرار بدی... ولی زیبایی ملاکِ برتری نیست. پس سعی کن اشتباه نکنی....

علاقه مندی ها (Bookmarks)