مطمئن باش این موضوع به جایی نمی رسه . این رفتارایی که گفتی خیلی خیلی معمولی اند. یعنی چی واقعا که چون لبخند زد یا چون لکچر رو با دقت گوش داد یعنی عاشقت شده
من هیچی نمی تونم بگم . فقط اینکه یه دوستی داشتم که تو دانشگاه عاشق یکی از پسرای ترم بالایی شده بود و می گفت اونم منو دوست داره . من از نگاهاش می فهمم . آخر بعد یه سال به توصیه یکی یه کتاب گرفت و داد دست من که بدم به پسره و مثلا واسطه بشم برای رسوندن پیام عشق![]()
هیچی منم کتاب رو بردم دادم و گفتم دوستم داده . بنده خدا پسره داشت از تعجب شاخ در می آورد . اصلا حتی نمی دونست من از بچه های دانشگاهم . هیچی گفت که دوستت رو نشونم بده و شماره ش رو بده باهاش حرف بزنم. منتظر شدیم و هیچی . می دونی چی شد.؟ آقا به طرز محترمانه ای از دوستم عذرخواهی کرد و گفت که ببخشید من اصلا تا حالا شما رو تو دانشگاه ندیده بودم
بعد دوستم می گفت من از نگاهاش می فهمم که دوستم دارهخلاصه ش کنم آقا گفتن که لطفا اصلا به من فکر نکن. من قصد ازدواج ندارم و می خوام درس بخونم
یه سال دوستم پیام داد و التماس کرد و نتیجه ش این شد که کارش رسید به روانشناس و قرص های اعصاب و آرام بخشهایی که فقط تمام روز رو می خوابید و اون آقا حتی حاضر نشد یه بار باهاش بره بیرون
خلاصه اینکه ابراز عشق از جانب دختر به پسر هیچ وقت جز تحقیر و پشیمونی نداره همین حالا احساست رو کنترل کن که ممکنه به جاهای بدی برسی .![]()
اون عاشقت نیست عزیزم . اگه عاشقت باشه پسرا تعارف ندارن . مثل ما دخترا نیستن که بخوان با نگاه و ... ثابت کنن. راست و حسینی پا میشن میان میگن سلام علیکم . من دوست دارم
الکی خودتو درگیر این چیزا نکن. سال دیگه این موقع داری به این کارات می خندی
راستی اون دوستم که گفتم دوسه هفته پیش عروسی کرد. با کسی که میگه حتی حاضر نیست یه تار مو شو با اون پسر دانشگاه عوض کنه![]()

هیچی منم کتاب رو بردم دادم و گفتم دوستم داده . بنده خدا پسره داشت از تعجب شاخ در می آورد . اصلا حتی نمی دونست من از بچه های دانشگاهم . هیچی گفت که دوستت رو نشونم بده و شماره ش رو بده باهاش حرف بزنم. منتظر شدیم و هیچی . می دونی چی شد.؟ آقا به طرز محترمانه ای از دوستم عذرخواهی کرد و گفت که ببخشید من اصلا تا حالا شما رو تو دانشگاه ندیده بودم 

علاقه مندی ها (Bookmarks)