با اين نظر پريا موافقم تركها خيلي دوست ندارن عروس فارس يا غريبه سر از كارشون دراره وبهشون نزديك شي فرهنگ خاص خودشونو دارن .بايد اينو درك كني وبپذيري .منم خانواده شوهرم تركن .ولي برام مهم نيست اين كارهاشون اولا چرا ولي بعد از 5سال پذيرفتم اينها اين مدلين .خوب طبيعتا اين رفتارشون باعث شده ارتباطشون با من وپسرشون خيلي كمتر بشه .
من فكر ميكنم شما بايد ذهنتو از خانواده همسرت پاك كني
روي ارتباط خودت وهمسرت بيشتر فكر كني متمركز شو روي زندگي خودت ورابطت باهمسرت
مانميتونيم ديگران را مجبور كنيم مطابق ميل مارفتار كننهر چه هم سعي كني كم مياري نميتوني اونها را مطابق ميل خودت دراري پس انرژيتو براي زندگيت بذار
يك سوال در مواقع ديگه كه خودتون تنها هستين رفتار شوهرت چه جوريه ؟
همش از خانواده همسرت ميگي يك مقدار بيشتر از روابطتتون بگو ؟ بيشتر سال 99 درصدروزهاي سال باهميد اون موقع مشكلي نداريد
نيازهاي عاطفي همديگه را مشناسيد وبراورده ميكنيد ؟
من خودم اينطوريم به كسي بياحترامي نميكنم وسعي ميكنم باهمه دوست وصميمي باشم اگه ببينم كسي خودشو برام ميگيره يا بياعتنايي وبي احترامي ميكنه اول فكر ميكنم رفتارخودمو جستجو ميكنم اگه دليل خاصي نديدم وببينم بازهم اين رفتاروتكرار ميكنه به روي خودم نميارم وروال عادي زندگيمو طي ميكنم واصلا بهش فكر نميكنم زندگيمو ميكنم خيلي از اوقات با گذشت زمن طرف وقتي ميبينه من به رفتارهاش بي اهميتم خودش مياد جلو واصلاح ميشه
ديگران نبايد احساس كنن كه تو نسبت به رفتارهاشون حساسين بيتفاوت باش مطمئن باش درست ميشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)