فعلا از مهریه و جدایی حرف نزدم بهش. اون تنها نقطه ضعفش مهریست. طلاق رو انقد که خودخواه و بی احساسه با پیشنهاد من و یکم اصرار قبول میکنه. فک میکنم خودش تا جای ممکن تمام سعیشو میکنه که نده مگر اینکه از نظر قانونی محکوم شه به دادنش.نوشته اصلی توسط mehran21
پریا جون رفتارش تغییر نمیکنه و خودخواهی و خساستش سر من روزبروز بدترم میشه. با تمام خواسته هام حتی کوچیکترینش مخالفت میکنه. تا وقتی که سنگ صبورش باشم و نیازاشو برآورده کنم عادیه البته بدون هیچ محبتی. ولی تا وقتی که کوچکترین حرفی از مسئولیتاش و پول خرج کردنش بشه، بهونه میاره و مخالفت میکنه و گوشیو قط میکنه یا از پیشم میره تا فرداش دوباره خیلی عادی زنگ بزنه و انگار نه انگار ناراحتم کرده و اصلنم بخاطرم نظرشو تغییر نمیده.
دیگه نمیخام باهاش ارتباطی داشته باشم و جوای تلفنشو بدم و گفتم قرارمون تو مشاوره که معلوم نیست اصلن کی بیاد بریم. موندم دیگه نمیدونم با این کاراش چیکار کنم، گوچکترین خواستمو باید با کلی منت و اصرار و شاید با گریه و تمنا انجام بده. با این وضع که نمیشه زندگی کرد و از فردا میترسم. یه ماشین به نامشه فقط و اگه حرف مهریم بشه راحت بنام یکی دیگه میکنه. حقوقشم شاید بشه 1تومن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)