نقل قول نوشته اصلی توسط mehran21
من بعید بدونم راضی بشه هم طلاق بده هم مهریه! چیزی در این مورد گفته؟
فعلا از مهریه و جدایی حرف نزدم بهش. اون تنها نقطه ضعفش مهریست. طلاق رو انقد که خودخواه و بی احساسه با پیشنهاد من و یکم اصرار قبول میکنه. فک میکنم خودش تا جای ممکن تمام سعیشو میکنه که نده مگر اینکه از نظر قانونی محکوم شه به دادنش.

پریا جون رفتارش تغییر نمیکنه و خودخواهی و خساستش سر من روزبروز بدترم میشه. با تمام خواسته هام حتی کوچیکترینش مخالفت میکنه. تا وقتی که سنگ صبورش باشم و نیازاشو برآورده کنم عادیه البته بدون هیچ محبتی. ولی تا وقتی که کوچکترین حرفی از مسئولیتاش و پول خرج کردنش بشه، بهونه میاره و مخالفت میکنه و گوشیو قط میکنه یا از پیشم میره تا فرداش دوباره خیلی عادی زنگ بزنه و انگار نه انگار ناراحتم کرده و اصلنم بخاطرم نظرشو تغییر نمیده.
دیگه نمیخام باهاش ارتباطی داشته باشم و جوای تلفنشو بدم و گفتم قرارمون تو مشاوره که معلوم نیست اصلن کی بیاد بریم. موندم دیگه نمیدونم با این کاراش چیکار کنم، گوچکترین خواستمو باید با کلی منت و اصرار و شاید با گریه و تمنا انجام بده. با این وضع که نمیشه زندگی کرد و از فردا میترسم. یه ماشین به نامشه فقط و اگه حرف مهریم بشه راحت بنام یکی دیگه میکنه. حقوقشم شاید بشه 1تومن.