شمیم الزهرای عزیزم، هیچ چیزی از یک صحبت دوستانه و منطقی که در اون به طرفین احترام گذاشته بشه بالاتر نیست.
ببین چه موقعی حال همسرت خوبه اون موقع باهاش صحبت کن. اصلا خودت شرایطو ایجاد کن. زن قدرت زیادی میتونه رو مردش داشته باشه اگه راهشو بدونه. یه روز تصمیم بگیر خونه رو تمیز کن. لباسی گه دوست داره واسش بپوش. نوع آرایش که دوست داره رو انجام بده. غذایی که رو دوست داره واسش اون روز درست کن. از سر کار که اومد بغلش کن و بوسش کن. تقابل قلب در مقابل قلب زندگی رو تازه میکنه.کت و کیفشو بگیر. بگو خوش اومدی عزیزم. اگه از رفتارت تعجب کرد بگو داشتم فکر میکردم چه همسر خوبی دارم دوستت دارم.
بعد از ناهار یا شام چایی و میوه بیار بعد برو بشین کنارش بغلش کن بگو خیلی وقته میخوام باهات درد دل کنم حالشو داری؟ مسلما رد نمیکنه. بگو من همیشه با خودم فکر میکنم زندگیمو با تو خیلی دوست دارم. همیشه دوست دارم بهم احترام بذاریم چون هیشکی تو دنیا نمیتونه جز من و تو واسه هم خوب باشیم. بگو تو زندگیمون خیلی بحث و جدال زیاده. خیلی ها که دشمنمون هستن اگه اینا به گوششون برسه شاد میشن. بهش بگو عزیزم من هر کاری بخوای واست انجام میدم تو فقط یه قولی بده که عصبی نشی بگو اگه عصبی بشی فحش های بدی میدی برکت از زندگیمون میره. بگو وقای عصبی میشی منو از خودت دور میکنی. من نمیخوام ازت دور باشم تو شوهرمی. اول خدا بعد تو نزدیکترینمی. اینارو با حالت دوستانه و اروم بگو امر نکن. لوندی کن خودت دیگخ اخلاق شوهرت دستته
ببینم چه میکنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)