سلام آقا محمد.
واقعا از خوندن زندگیتون ناراحت شدم،میدونم خیلی سخته آدم اختیارش دست کسه دیگه باشه درصورتی که هیچ دلیلی هم نداره.
من برای ادامه تحصیل(گرفتن دیپلم)بهتون بگم که مدرسه هایی به طور غیر حضوری یعنی دو الی سه روز در هفته فقط کلاس دارین، وجود داره به نام آموزش از راه دور، که ویژه افرادی مانند شمان که بتونن هم ادامه تحصیل بدن و هم زیاد وقتشونو نگیره.
نمیدونم چطوری میخوان پدرتون پیش خدا پاسخگو باشند اما شما در هر شرایطی مجبوری که احترام ایشونو داشته باشی چون پدرتن و در وظیفه فرزندی اصلا نوع خوب یا بد بودن پدر مطرح نیست.
آقا محمد چرا از افرادی که پدرتون قبولش دارن یا افراد بزرگ فامیل کمک نگرفتی؟بالاخره مطمئنا هستند اطراف شما و پدرتون افراد خوبی که قابل اطمینانند و حامی شما میشن.من شبیه مورد شما با این تفاوت که اون فرزند میخواست هنرستان بره و پدرش میگفت هنرستان محیط بدی داره و باید دبیرستان بری رو دیدم که چطوری تونست با افراد بزرگ فامیل هماهنگ بشه و پدرشو راضی کنه.
چون حدس میزنم که کم کم زمزمه ازدواج شما هم بلند بشه(چون طلبه ها معمولا خیلی زود ازدواج میکنن و شاید دیر بجنبین پدرتون ازدواج رو هم بهتون تحمیل کنن که این فاجعست و البته خدا نیاره براتون)
به پیشنهاد من شما برای مواردی که فرمودید مانند:کمبود اعتماد به نفس... حتما پیش یک روانشناس خبره و معتقد برین تا به کمکشون اول خودتونو پیدا کنید و بتونید شخصیت استواری داشته باشید.
باز هم منتظر اومدن افراد با اطلاعات و کارشناسان تالار باشین تا از نظراتشون استفاده کنید.
امیدوارم خبر خوب رفتن به مشاوره رو برامون بگین.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)