نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
اتفاقا مشکل اصلی شما همین دیدگاه مذهبی اشتباهتونه. دیدگاهی که اختیار شما رو سلب کرده! من خودم آدم خیلی مذهبی ای نیستمو معمولا به عقاید مذهبی دیگران احترام میذارم اما نمیدونم چرا پست شما در حد یه مذهبی متعصب منو عصبانی کرد! :mad: متاسفم برای جامعه ای که اسمش دینیه و با این همه آموزش و تبلیغات و برنامه و کتاب درسی و غیر درسی ... آخرشم نتونست دین رو برای خیلیا توجیه کنه! شما الان دقیقا چه انتظاری داشتی؟ که استغفرالله خود پیامبر و اماما به دختر مورد نظرتون بگن شما از ایشون خوشت اومده؟! برای این موقعیتی که از دست دادی پیشنهادی ندارم اما امیدوارم در آینده یاد بگیری که برای چیزی که میخوای یه ذره تلاش کنی و خودت مسئول خواسته هات باشی نه اینکه بخاطر غرورت خودت هیچ حرکتی نکنیو تازه الانم از همه طلبکار باشی جز خودت!
منم متاسفم برای دینی که به احساسات و منافع پیروانش هیچ ارزشی قایل نیست.متاسفم برای دینی که احساسات ادمی رو با وجود اینکه خودشون طراحی کردند سرکوب و اونا رو مسخره میدونند.متاسفم برای دینی که دستگیری و بخشش براش اینقدر سخته.متاسفم برای دینی که به پیروانش اینقدر کم توجه هست.من یاد گرفتم که در اینده هیچ وقت سراغ مقدسات نروم و همه چیز را با تلاش بدست بیارم یاد گرفتم که هیچ وقت از کسی راهنمایی نخوام من یاد گرفتم که دیگر هیچ وقت دعا نکنم چون همه اونایی که اسم و رسمشون هنوز زنده است هیچ کاری از دستشون بر نمیاد