سلام
ممنون از همه ی دوستان که دلسوزانه منو راهنمایی می کنید
یه سوال دیگه داشتم اونم اینه که:
منو این آقا چند روزه به صورت تلفنی باهم در ارتباط هستیم البته خانواده من در جریانند اما خانواده اونو نمیدونم فقط خواهرش در جریانه
یه موضوعی که هست اینه که این آقا تقریبا تونسته شرایط و خواسته های منو قبول کنه جز چادر که اونم میگه چون شهر ما کوچیکه بهتره چادر سر کنی(و یکی اینکه من ازشون خواسته بودم که بعد ازدواج تو شهر خودمون نباشیم گفتند که سالها بعد که وضع مالیمون خیلی خوب شد از اینجا میریم)
یه بحث مهمتری ام که وجود داره اینه که این آقا ازم خواستند دوباره منو ببینند,چون ادعا می کنند اون روزی که اومدند خونه چون استرس داشتند و شب قبلش خوب نخوابیده بودند منو دقیق ندیدند و میخوان دوباره ببینن تا تکلیفشون مشخص شه
به قول خودشون یه ذهنیتی ازم داشتند که منو توصیف کردند چون به ظاهر خیلی اهمیت میده
من یه مدتی صورتم جوش میزد و الانم جای جو شهام مونده و اون اقا متوجه این موضوع شده بودند و دائم از زیبایی صحبت میکردند که اینکه صورتم خوب میشه یا نه,اینکه بهش قول بدم برم دکتر پوست تا بیماریم کاملا رفع شه.چون میگفت دوس ندارم یه عمر حسرت دخترایی رو بخورم که صورت صاف و بدون جوش دارند...
به احتمال زیاد دوباره بخوایم بیرون از خونه همو ببینیم تا این آقا دقیق منو نیگا کنند تا به یقین برسند
به نظرتون دارم اشتباه میکنم؟!
البته بعدش بهم گفتند ما همه مشکلات رو باهم حل میکنیم جوش که چیزی نیس
آخه به گفته ی خودش ظاهر زیبا تو ازدواج براشون یه ملاک اصلی هستش.اینم بگم بنظر خودم من یه قیافه ی کاملا معمــولی دارم
فعلا همیـــــن:(

علاقه مندی ها (Bookmarks)