به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 اردیبهشت 92 [ 22:13]
    سطح
    36
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 25 در 13 پست

Array
    خانومی
    یه چیزی هم هست، منم موهام تارهاش نازکه و جوری هست که کم پشت به نظر میاد.... منم این مسئله آزارم میداد ولی کسایی که باهاشون بودم هیچ وقت این مسئله براشون مهم نبوده و گاهی به شوخی بهم میگفتن کچل :d ، ولی از روی محبتشون بوده و اصلا این موضوع براشون مهم نبوده که حالا یکم موهای من کم پشته.... تو هم اینقدر بزرگش نکن خانومی، شاید خیلی ها مثل تو باشن( از جمله خود من ;) )
    در ضمن مثلا منم اگه موهام خیس باشن و کلاه بذارم روی سرم و با سشوار خشکشون نکنم، افتضاح میشن، میچسبن به سرم و هیچ جوره دیگه درست نمیشن. ولی اگه همیشه بعد از استحمام سشوار بکشمشون خیلی هم خوب میشن.
    راه حلی که من براتون میدن اینها هستن:

1) هر روز یا یک روز درمیون استحمام کنین و بعد از استحمام موهاتون رو با سشوار حالت بدین و خشک کنین تا به سرتون نچسبه و بد نشه، اینجوری کم پشتی موهاتون خیلی کمتر نشون داده میشه.... کار سختی هم نیست باید عادت کنین دیگه، سشوار کردن موها شاید ده دقیقه هم طول نکشه
    2) نذارین موهاتون بلند بشه، خصوصا جلوی موهاتون، چون موها هرچقدر که بلند تر بشه سنگین تر میشه و بیشتر میچسبه به سر، ولی اگه کوتاه بشه، ( نه پسرونه ها) ، مثلا اگه جلوش تا روی چشماتون باشه و علی الخصوص جلوی موهاتون خرد خرد بشه جوری که همش اندازه هم نباشه و یه جورایی مثل آبشار خرد بشه ( اصطلاح دقیقش هرچی فکر میکنم یادم نمیاد، حضور ذهن ندارم) خیلی خیلی میتونه تاثیر گذار باشه، چون موهای اینجوری وقتی سشوار میشن خیلی خوب حالت میگیرن و پوش میکنن، به صورت لایه لایه سشوار کنین عالی میشه

3) اگه مقدار زیادی از موهاتون دیگه سفید شده، بهتون توصیه میکنم حتما رنگ کنین و نذارین ریشه هاش دربیاد، چرا که وقتی ریشه موهاتون که سفید هستش در میاد به شدت سرتون رو خالی تر نشون میده و موهاتون کم پشت تر نشون میده ( چون موهاتون وقتی سفید میشه تقریبا هم رنگ پوست سر میشه و بنابراین به نظر میاد فرقتون خیلی بازه و موهاتون خیلی کم پشته) پس نذارین ریشه موهاتون در بیاد و دائما ریشه هاشو رنگ بذارین
    4) الان یک سری پودرهایی توی بازار هست، که به اصطلاح خرده مو داره، میتونین هم رنگ موهای خودتون از اون پودر ها تهیه کنین ( قیمتی هم ندارن خیلی ارزون هستن) و وقتی فرق باز میکنین یکمی از اون روی فرق سرتون بپاشین باعث میشه که موهاتون خیلی پر پشت تر نشون داده بشه و فرقتون باریک تر بشه

گل من اگه موهات در حدی نیست که به کاشت مو احتیاج داشته باشه این توصیه های منو عمل کنی خیلی خیلی بهتر میشه
    چون به نظرم میرسه چون شما دختر محجبه ای هستی و موهات اصلا از مقنعه بیرون نیست و از طرفی هم همش مقنعه سرت هست و مدت زمانی زیادی سر کار هستی، این باعث میشه که اولا تمایلی به رسیدگی به موهات نداشته باشی و دوما هم زیر مقنعه بعد از اینهمه ساعت موهات بچسبه به سرت و کم پشت تر نشون بده و تورو نا امید کنه
    ولی به نظرم اگه اینایی که بهت گفتم عمل کنی ( با توجه به اینکه میگی تراکم موهات بد نیست و مشکلت نازک بودن تار موهات هست و سفید شدنشون) میتونه تاثیر خوبی روی ظاهر موهات و رضایت شخصی خودت از موهات داشته باشه

برات آروی موفقیت دارم

2. 5 کاربر از پست مفید romina22 تشکرکرده اند .

elham safavi (پنجشنبه 01 فروردین 92), mohammad6599 (سه شنبه 13 فروردین 92), کامران (جمعه 02 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 01 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 02 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)