اولین بار که متوجه شدم به هیچ کس نگفتم یه شب رفتیم بیرون با خودش حرف زدم گفت برو جوابت رو از پدر و مادرم بگیرم من تو رو نمی خواستم فکر کردم به خاطر اینکه غرورش پیش من جریحه دار شده این حرف رو می زنه روزهای سختی بود از خدا می خوام هیچ زنی این روزها رو نبینه شروع کردم به تحقیق ببینم اصلا موضوع چیه وقتی متوجه شدم بیشتر از هشت ساله با اون خانم رابطه داره شکه شدم چون سه ماه از عقدمون گذشته بود فکر کردم کلاه سرم گذاشتن پدرش آدم خوبی به نظر می اومد ناچارا موضوع رو با اون مطرح کردم باورشون نمی شد نمی دونم شاید هم خودشون رو زدن به اون راه این رو هم بگم که برای بیرون رفتن با من از مادرش اجازه می گرفت و لی برای ارتباط با اون زن خیر... به هر حال گفت موضوع مال گذشته است و ادامه نمی دم یه یک ماهی گذشت از رفتارهاش می دیدم داره می ره هنوز ولی از درد به خودم می پیچیدم و هیچی نمی گفتم حتی تو خواب هم گریه می کردم یه شب دیدم زیر پتو داره تلفنی صحبت می کنه طاقت نیاوردم شروع کردم به زجه زدن یهو مادرش اومد تو اتاق گفت چی از جونمون می خواهی نصف شبی داد و بیداد راه انداختی بیا برو رد کارت جوابت رو از قانون بگیر زن داره که داره تو شوهر داری بلد نبودی و در عین ظلم پدرش هم این حرف رو زد
به ناچار موضوع رو با خانواده ام مطرح کردم اونا خیلی عصبانی شدن ولی وقتی من گفتم شوهرم رو دوست دارم و اصلا نمی خوام جدا بشم مادرم بغلم کرد و گفت هر چی خدا برات تقدیر کنه ما هم راضی هستیم برادرهام هم قول دادن تا آخرین لحظه پشت من باشن جلسه خونوادگی گذاشتن اونها هم استقبال کردن تو اون جلسه به قرآن و امام حسین قسم خورد که موضوع مال گذشته بوده و مجبور شده و هیچ عشقی در بین نیست قو ل دادن فراموش کنیم و لی دقیقا چهل و هشت روز بعد دیدم خانمه اس داده که چرا نمی آیی حالم بد شد غش کردم طوری که مادرش منو دکتر برد بعد از اینکه سرم تموم شد رفتم و خونه موضوع رو که گفتم برادرم عصبانی برای اعتراض به پدر و مادرش رفته بدر خونشون دیده بود مهمون دارن و به یکی از فامیلاشون دارن می گن آره این اصلا وصله ما نبود بدرد نمی خورد پسرمون نمی خوادش می خوایم طلاقش بدیم برادرم هم عصبی و میشه می ره داخل خونه می گه شما از خدا و پیغمبر خجالت نمی کشین اندازه هشت کلاه سر خواهر من گذاشتین پسرتون بوالهوسی کرده و این طوری شده که الان یک سال ونیمه من دیگه همسرم رو ندیدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)