
نوشته اصلی توسط
مصباح الهدی
سلام آقای بابک خرم دین. به نظر من مشکل شما عجله است.شما دوست دارید در مدت کوتاهی ترک کنید.همان طور که دوست دارید بدون تحقیق کامل و با عجله در مورد دین و خدا و جامعه قضاوت کنید. به نظر من کسی که از نوجوانی عملی را شروع کرده با روحش آمیخته شده پس باید برای آن جایگزین روحی پیدا کرد.جایگزین شدن آن هم زمان می بره و باید صبور بود.
آیا شما در مورد دین اصلا تحقیق کردین که این قدر راحت ای جور حرف ها را می زنید؟ به نظر من کسی که خدا را که منشا خوبی هاست قبول نداره در آخر به پوچی می رسه.شما هم دقیقا دارید با عجله همین منشا مشکلتون را نفی می کنید.و حتما هم خیلی سریع این حرف را رد می کنید و حاضر هم نیستید که رویش فکر کنید.
اینطور نمی شود به شما کمک کرد چون مشکلات شما دقیقا همون هایی هستن که اول گفتین ولی اصلا شما اونها را به عنوان مشکل قبول ندارین!
علاقه مندی ها (Bookmarks)