خانم من مجردم و تجربه شما رو ندارم ، یه چیزایی میگم به این خاطر که تو پست اولتون اونطوری گفته بودین کسی جواب نداده
به اعتقاد من انسان یه ماشین نیست که واسه مشکل غیر مادیش بشه یه نسخه مطلق پیچید . شما اولین ، بهترین و قوی ترین کسی هستی که میتونی به خودت و زندگیت کمک کنی
اول دوست دارم بازم بگم که به بچه به هیچ عنوان فکر نکن ، بچه یه انسان دیگه است نه یه راه حل واسه رفع مشکل شما دو نفر و توصیه میکنم انقدر خودخواه نباشین ضمن اینکه اگر خدای نکرده کار شما به جدایی رسید بدون بچه به صلاح هم شما و هم جامعه فردای ماست
ذات مرد همواره حکومت کردن هست و زن تبعیت کردن ( بین زن و مردی که عاشق هم هستن ) این چیزیه که خلقت خداست و چون به ذات زن و مرد سازگار هست اصلا چیز بدی نیست ، مشکل از اینجا شروع میشه که بعضی زن و مردها شروع میکنند خارج از این راه قدم برداشتن و این ایجاد مشکل میکنه چون کسی نیست که بتونه خارج از ذاتش رفتار کنه و مشکل شما هم همینه ،با توجه به مطالبی که شما عنوان کردی شما از نظر علمی و مالی و جنسی قدرت بیشتری از شوهرت داری و این باعث میشه حاکم عشق شما احساس ضعف کنه و در اصل شما حاکم شدی(چون قدرت بیشتری داری) و این موضوع مرد رو به لجبازی میرسونه ! من پیشنهاد میکنم که مردتون رو تقویت کنید تا رشد کنه و بتونه پادشاهی مهربون و عاشق باشه واسه رابطه شما و شما ملکه ایشون باش و البته برای پیش گیری از مشکلات بعدی همزمان با رشد شوهر شما باید در ایشون ظرفیت رشد و بزرگی هم ایجادد بشه . من فکر نمیکنم تو کوتاه مدت موضوع هایی که شما مطرح کردین حل بشه . پس اول حقیقت رو بدونین . دوم صبر داشته باشین و سوم بجنگین !