سلام پریا،
من فکر می کنم که پاسخ شما نهفته در خط اول پیغام شماست، شما با این فضا آشنا نیستید
اگر کمی درنگ کنید و بررسی بفرمایید متوجه خواهید شد که اینگونه که شما می گویید نیست
اینجا بسیاری همانند شما مشکلاتی از ارتباطات خود مطرح کرده اند، از همان دست ارتباطاتی که جایی نمی توانند مطرح کنند، و مشاوره های خوبی توسط دوستان گرفته اند.
رفتاردرمانی شده اند، آموزش دیده اند و در کارگاهها شرکت کرده و موفق بوده اند... بعضی ازدواج کرده اند و بعضی از روابطی غلط منع شده اند و بسیاری آمده اند و تشکر کرده اند.. جلسات مشاوره همدردی اگر بصورت حضوری بر قرار شود شاید مبالغی بالغ بر چند میلیون تومان را برای افراد در بر خواهد داشت.. اما در بسیاری موارد دوستان حتی حق عضویت ناچیز همدردی را هم پرداخت نکرده و بدون هیچ چشمداشتی مشاوره گرفته اند...
من تا کنون ندیده ام کسی را از همدردی بدون دلیل طرد کنند، همانطور که ندیده ام کسی را بی پاسخ بگذارند!
اینجا جایی است که از روابط دختر و پسر که هیچ، از روابط زن متاهل و پسر و یا مرد متاهل و دختر صحبت به میان می اید... راهنمایی گرفته اند و بدون مراجعه به مطب، پر کردن پرونده مشخصات، و بدون انکه شناخته شوند ساعتها و جلسات پیاپی تحت مراقبت و مشاوره قرار گرفته اند... بی انکه مبلغی را به کسی بدهند زندگی خود را روشن کرده اند، این غنیمتی است که با تلاش شبانه روزی افرادی بدست می اید که انها را حتی نمی شناسیم... همین حالا که برای شما می نویسم ساعت ارام ارام پنج صبح می شود!!!
این غنیمت است...
بسیاری قبل از ازدواج از همین سایت مشاوره گرفته اند... بسیاری شکست خورده و غمگین و نا امید امده اند و با لبی خندان و مهارتهایی فراوان رفته اند... بسیاری مجرد امده اند و همین ساعت فرزندشان در آغوششان آرمیده است! از زمان اولین آشنایی با پسری تا لحظات خواستگاری، در ثانیه های مراسمشان در غم و اندوهشان و در طول دوران بارداریشان، در نامگذاری فرزندشان و لحظات زندگیشان همدردی و مشاورانش گام به گام با انها بوده اند! این چیزی فراتر از یک فرصت است...اینها درد دل نبوده است که بگویند و سبک شوند!!!
همدردی تلاش می کند که شما شاد باشید، افسرده و منزوی نباشید، و بی شک نه شما و نه هیچ کس دیگری را نمی توانیم بیابیم که دوست داشته باشد بازیچه افکار ذهن بیماری قرار گیرد و یا صرفا معشوقه ای بی ارزش باشد...
بسیاری آمده اند و از شیوه برقراری ارتباطات و مهارتهای حفظ رابطه پرسیده اند، پاسخ مشاوران و دوستان گاه آنقدر با صبر و شکیبایی برای انها نوشته شده که می توان گفت در کمترین مرکز مشاوره، چنین پاسخهایی به فرد داده خواهد شد
از اینکه شما آزرده و غمگین هستید بسیار ناراحت شدم و البته پیشنهاد می کنم مشکلتان را در بخش مربوطه شفاف مطرح کنید، کسی شما را طرد نخواهد کرد!
ازدواج حاصل اشنایی و نزدیکی و شناخت است که به عشقی منجر می شود... اما چه کسی راضی است که بیهوده و بی عشق، چون فردی بی ارزش ارتباطی را برقرار کند و رابطه ای را حفظ کند!؟؟
گاهی این روابط که شما از انها به ارتباط بین دختر و پسر یاد می کنید خطرناک است ... ذهن بیماری دل پسر یا دختر جوانی را به بازی می گیرد. او به خاطر احساسات پاک و ساده اش اعتماد می کند و زندگیش دگرگون می شود... حال اگر انتظار داشته باشیم که مشاور به این فرد بگوید ارتباطت را حفظ کن و بگذار با تو بازی کنند، آن مشاور قابل اعتماد است؟!
اما همیشه اینگونه نیست... و این نسخه ای نیست که همدردی برای همگان بنویسد، مشاور همدردی گاه نهی می کند و گاه ترغیب!
روشهای مراقبت از خودتان را یاد می گیرید و مهارتهای لازم برای زندگی سعادتمند را می آموزید.. هرچند اگر کسی زندگی خوب، روحیه شاد، و آینده ای موفق نخواهد و بخواهد معشوقه ای بی ارزش باشد، چه حاجتش به همدردی و مشاور.. کار سختی نیست و مهارتی نمی خواهد... و اگر کسی بخواهد شيوه جذابيت و بازی دادن افراد را یاد بگیرد، باز هم اینجا کمکی به او نخواهد کرد، و نه تنها اینجا که هیچ مشاور سالم و اگاهی در هیچ کجای دنیا با او همراهی نخواهد کرد
خواهرم، این را از کسی می شنوید که بسیاری از کشورها را دیده است و با مردمانی به گفتگو نشسته است... حالا آرام باشید و هرچند آزرده هستید و به نظر ميرسد در روابط خود موفق نبوده اید، در تاپیکی مستقلا مشکل خود را بازگو کنید، باشد که از تجربیات و دانش دوستان کارآزموده و مجرب، بهره گیرید و سرخطهای زندگی سعادتمند را فرا گیرید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
این پست را ویژه پریا نگذاشتم و پاسخ به تاپیک قدیمی این دوست عزیز صرفا نیست که مخاطب من همه دوستانی است که چنین فکر می کنند

علاقه مندی ها (Bookmarks)