از لطف دوستان سپاسگزارم
مینوش جان درست میگی راستش من با دختر بچه ها ارتباط بهتری دارم . البته اصلا دیگه ناراحت نیستم که پسره.خوب قسمت اینجوری بوده شاید اون بچه بتونه فرد مفیدی برا جامعه باشه و من از افکار گذشته ام شرمنده بشم هر چند همین الان هم شرمنده هستم اصلا نمیدونم اون آدم واقعا خودم بودم یا یه نفر دیگه
شاید چون به هرکسی میگفتم دختره کلی ذوق میکرد و از مزایای دختر داشتن برام صحبت میکرد از نظر روحی دیگه اونوری شده بودم آخه اولین سونو بهم گفته بود دختره
ترانه جان از لطفت ممنونم ان شا الله همیشه سرحال بیای تالار و غذاهایی که رو پدربزرگت امتحان میکنی رو تو آشپزخونه بنویسی
میشل جان راست میگی. ولی کلا دخترا بیشتر دل به دل آدم میدن و آدمو همراهی میکنن و از این نظر میشه گفت به هرحال پسر و دختر متفاوت هستند. راستی من زیاد هم فکور نیستم همینجوری این نام کاربری رو انتخاب کردم بعدم که خواستم عوضش کنم چون بقیه اعضا منو با این نام شناخته بودن عوضش نکردم
خوب اینکه هر کسی بچه اش چه جنسی داشته باشه به دست خداست
شاید اگه اول به میگفت پسر بعدا میگفت دختر هم باز ناراحت میشدم چون احتمالا توی اون مدت به پسر فکر کرده بودم.
امیدوارم همه بچه ها سالم به دنیا بیان و بچه های صالحی هم باشن و کسانی هم که بچه میخوان و به هر دلیل بچه دار نمیشن خدا بهشون یه بچه سالم و صالح بده
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
ویرایش توسط فکور : جمعه 23 فروردین 92 در ساعت 10:54
علاقه مندی ها (Bookmarks)