سلام برادر
من بخاطره شما در این سایت ثبت نام کرده ام که بتونم جوابتو بدم.
عزیز جان درمانشو من دارم اگر واقعا بخای چقدر حاضری براش هزینه کنی
چقدر حاضری وقت بذاری
.................................................. ...............................................
می دونی یه دختر چقدر می تونه بهت آرامش بده
.................................................. ..............................................
آیا خودتو آدم ارزشمنندی می دونی که لیالقت بهترین ها را داره و می تونه برای همه شوئدمند باشه
.................................................. ..............................................
راه حل اینه که بدونی با این کار چه چیزهای را از دست دادی و چی بدست آوردی
چیزی که از دست دادی ::::زیاده ولی خدا را شکر هنوز قابل جبران
می دونی خودت می تونستی الگوی پدر و مادرت بشی و بدون هیچ مشکلی از درگیری ها کم کنی
.................................................. ...........................................
ولی چی بدست آوردی::: یک حس لحظه ای شادی و حس بعد سستی و ندامت مثله سوار شدن به هواپیماییه که حتما سقوط می کنه
...........................
حالا با همسرت بودی می دونستی همیشه در اوجی هم خدا راضی و کاریه که هیچ شرمندگی نداره
.....................
من 27 سالم هنوز ازدواج نکردم ولی مید دونم کسی که خودارضایی میکنه این تمایلات را بعد از ازدواج همراهش داره ::: یعغنی یه مریضیه حاد:::: اینم بدونید اگر کسی با همسرش بدرفتاری می کنه یکی از عواملش از همین دورانه که به تنهایی عمل اشتباه و زیان باری را انجام می داده حالا چطوری می تونه باور کنه این کار درسته
..............................
در نهایت اگر درمان سریع میخای پیشنهاد من اول اینه که عزت نفست اینقدر بالا باشه که اینکارو درست ندونی
و بهدش هم بری به خدمت آقا امام رضا(ع) و از ایشان کمک بخای و یا اینکه نذری برای حضرت علی اصغر انجام بدی
اگر هم همشهری من باشی من خودم کمکت میکنم
موفق و موید باشید آقای دکتر

علاقه مندی ها (Bookmarks)