به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 102
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    دوستان شما در مورد کسی که نمیشناسید چطوری میتونید قضاوت کنید؟ من الان بعد از سه روز اینقدر حالم خوب شده که دارم غذا میخورم.
    شناخت بیش از این لازم نیست . زندگی شما بس نبود داره یه زن دیگه رو هم بدبخت می کنه

اگه منو دوست نداشت اینقدر با من راه نمیومد
    واقعا باید ممنون باشی ازش ک اینقد راه اومده با شما . چقدر قدر خودتو می دونی واقعا . از همچین آدمی ممنون هم هستی ک ....

اون به من گفت همیشه کنارمه. طردم نمیکنه. زن هم بگیره، بچه هم داشته باشه بازم من دوستشم و کمکم میکنه
    تا کی ؟ با این کارت به سمت خیانت هم سوقش می دی
    مرد رویاهای منه و برای وجودش همه کار میکنم...
    اگه همه برای مرد یا زن رویاهاشون همه کار می کردن ک سنگ روی سنگ بند نمی شد . همینطور ک الانم نمی شه
    همین چند صفحه پیش می خواستی خوردش کنی یهو چی شد ؟ رابطه دو نفره کافی نبود می خوای کاری کنی به زنش خیانت هم بکنه ؟ عشق های جدید واقعا جالبن
    نقطه اوج شما کجاست میشه توصیفش کنی ؟

زنی که داره میگیره خوشبختانه یه آدم عامی و سطحیه
    بله خوشبختانه یه مردی ک چند ده سال از شما بزرگتره و ولتون کرد و رفت زنگ گرفت الان عامی و سطحی هست خانومش و می تونی امیدوار باشی گاهی یه کمی هم با شما باشه وقتی خسته میشه از خانومش . خوشبختی از این بالاتر ؟

ولی من اگه خودمو بالا بکشم همیشه حرفی واسه گفتن باهاش دارم
    اوهووم حتما خیلی پایین هستی الان از این مرد ک می خوای بالا بکشی زودتر !

این نقطه اوجی ک می گی کجاست سارا خانم ؟ میشه توصیف کنی :)

2. 2 کاربر از پست مفید ahuman تشکرکرده اند .

barani (شنبه 31 فروردین 92), paria_22 (شنبه 31 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 31 تیر 92 [ 18:54]
    سطح
    20
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    214

تشکرشده 192 در 82 پست

Array
    اولا که هنوز زن نگرفته و هر رابطه ای با من داشته باشه فعلا خیانت محسوب نمیشه. ثانیا چیزی به اسم خیانت اصلا وجود نداره. شما منظور منو متوجه نشدید. من گفتم قراره با هم دوست باشیم.
    دوست یعنی قرار نیست چون حالا اون شاید ازدواج کنه من به خاک سیاه بشینم و رابطمو باهاش کات کنم. میتونم به عنوان یه آدم همکار و همراه در کنار خودم داشته باشمش. برای رفع روزای دلتنگیم. حالا شما هی بیا باز بگووو. اینقدر بگو تا من هی توضیح بدم و شما متوجه نشی

- - - Updated - - -

یعدم چون حامی شهریور ماهیه جذب آدمای روشنفکر میشه. منظورم از بالا کشیدن این بود که کسی بشم برای خودم توی کار و رشته م

خدارو چه دیدید. شاید اصلا زن هم نگرفت

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 شهریور 92 [ 22:38]
    سطح
    14
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    190

تشکرشده 264 در 100 پست

Array
    فکر کردی خودت خیلی درست و با فرهنگ ومتمدنی؟!!!!
    چیه سارا ؟چه خبره؟چرا دق و دلی ول کردن اون مرد رو هی سر اون زن بیچاره در میاری؟اگه فرهنگ و باکلاسی و تمدن و باشعور بودن در موسیقی و تئاتر و س ک س و زندگی مخفیانه با یک مرد متاهله و خیانت به زندگی یه نفر دیگه ست که .... وای به حال جامعه ی ما که شما شدین ادم باکلاس و بافرهنگا و اون زن شده سطحی.
    بذار یه چیزی بگم.من خودم بشخصه انقد آدمای به قول تو سطحی را میشناسم که زندگیای خوبی دارن و انقدم ادمای تحصیل کرده و بظاهر جنتلمن را دیدم که نه تنها افتی برای زندگی خودش ک برای بقیه هم هستن.
    بذار یه چیز دیگه هم بگم اگه سطح بالا بودن در معیارهایی که تو گفتی ، از تو بالاتر خیلیا هستن که تو در مقابلشون یه ادم عامی و سطحی هستی که حامی اونا را به تو ترجیح میده!

5. 2 کاربر از پست مفید یکی مثل شما تشکرکرده اند .

barani (شنبه 31 فروردین 92), paria_22 (شنبه 31 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 13 تیر 93 [ 20:39]
    سطح
    19
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 298 در 112 پست

Array
    سارا خانوم حتما به روانپزشک مراجعه کنید
    علاوه بر اینکه زندگی خودتون رو نابود کردید و هنوزم ادامه میدید ، زندگی یه نفر دیگه رو هم میخوای به ورطه نابودی بکشونید

7. 2 کاربر از پست مفید هدف تشکرکرده اند .

barani (شنبه 31 فروردین 92), meinoush (جمعه 30 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    214

تشکرشده 192 در 82 پست

Array
    شما دارید یه طرفه قضاوت میکنید.
    من که نه اون خانومو دیدم نه میشناسم.
    خودش میگه از تو خوشگل تر نیست از تو باهوش‌تر نیست!
    میگه من فقط پیشش آرامش دارم... چیزی که هیچوقت با تو تجربه نکردم. خوب من بهش حق میدم من یه آدم اعصاب خورد کن بیماریم کلا...
    بعد هم این خانوم یه لیسانس ادبیات گرفته قراره خونه دار باشه. تا الان هم 37 سال حتی یه جا کار نکرده!
    خب به نظر شما زنی که 37 سالشه، مطلقه ست. خونه باباش داره عین دختر 25 ساله زندگی میکنه خیلی با کلاس و فهمیده ست؟ :confused:
    من موندم این با حامی چه حرفی داره کلا؟ فکر کنم فقط خورشتاش خوب جا میفته.

- - - Updated - - -

من اگه دیدم اینا ازدواج کردند و زندگی اون زن داره به ورطه نابودی کشیده میشه چشم خودمو میکشم کنار... اینجا دیگه اون شوهرشه و من حقی ندارم.
    ولی باور کنین من نمیخوام زندگی کسی رو خراب کنم... اگه استادم مثل یه دوست کنارم باشه چه ضرری واسه اون زن و زندگیش داره؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 94 [ 22:07]
    سطح
    29
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array
    ادیت:
    همه ی چیزهایی که من در این تاپیک خوندم توجیهات بود .
    ویرایش توسط soheil2 : جمعه 30 فروردین 92 در ساعت 21:24

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    آرومتر دوستان . من خودم اشتباهات زیادی داشتم و دارم یعنی همه مون یکی کمتر یکی بیشتر اگر هم کمی عصبی می شم سارا خانم به خدا به خاطر شماست . نه شما رو دیده بودم قبلا نه این آقا رو . اینکه شما به هم برسید یا نرسید هم نه چیزی بهمون اضافه میشه نه کم میشه
    ولی تو داری آب میشی خودت داغی نمی فهمی .

ثانیا چیزی به اسم خیانت اصلا وجود نداره
    بله حق با شماست اگه تعهدی نباشه خیانتی هم نیست

شما منظور منو متوجه نشدید. من گفتم قراره با هم دوست باشیم.
    شما با یه حرف ایشون می ریزی به هم . فردا دستش بهت بخوره معلومه به سکس می کشه

دوست یعنی قرار نیست چون حالا اون شاید ازدواج کنه من به خاک سیاه بشینم و رابطمو باهاش کات کنم. میتونم به عنوان یه آدم همکار و همراه در کنار خودم داشته باشمش. برای رفع روزای دلتنگیم
    خاک سیاه ه ه ه ه ؟ فوقش یه مرده دیگه مگه تو خودت انسان نیستی ؟ بله می دونم الان میای میگی عاشقم ... اینم توجیحه فقط خودتم می دونی به رفع دلتنگی قانع نمی شی (نمی شه )

حالا شما هی بیا باز بگووو. اینقدر بگو تا من هی توضیح بدم و شما متوجه نشی
    متوجه نمی شم سارا جان ! داری آب می شی اون وقت نمی تونم بیام بخونم یه لبخند بزنم برم . تو همه تایپیک های قبلی بودم وقتی نوشتی حالم خوبه و من گفتم وسط بازار خوندم و کلی خوشحال شدم . وقتی گفتی انگار این آقا رو تو یونی هم می شناسن و می دونن چیکاره است منم جرات گرفتم برای بهتر شدنم . وقتی گفتی مشکلمو به یه مردی ک قابل اعتماد بود هم گفته بودم ونگران بودی ک اون می دونه فهمیدم چقدر تنهایی . مثل همه دخترا ساده و احساساتی ولی شانس نیاوردی ک خانواده خوبی داشته باشی و تو این جامعه گرگی اسیر بعضی ها نشی

یعدم چون حامی شهریور ماهیه جذب آدمای روشنفکر میشه
    ؟!

11. کاربر روبرو از پست مفید ahuman تشکرکرده است .

barani (شنبه 31 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    214

تشکرشده 192 در 82 پست

Array
    اولا که من هیچوقت از خودم به عنوان یه آدم روشنفکر یاد نکردم. من دانشجوام و دارم درس میخونم.
    حامی هم روشنفکر نیست... اصلا روشنفکر یه واژه‌ی نامانوسیه واسه فرهنگ ایران. ما همه یه مشت آدمیم که داریم با هم چرخ میخوریم. این وسط یه کارای کوچولویی هم میکنیم که زمان بگذره. و آخرشم میمیریم.
    منتها شباهت من و حامی اینجاست که کارایی که منو اون میکنیم شبیهه... ما هر دو شباهتهای زیادی داریم. این خانوم برخلاف من فقط بلده محبت کنه. مثلا اس ام اس بزنه عزیزم شام چی دوست داری برات درست کنم؟
    بعد احتمالا حامی بگه قربونت برم من 10 ساله شام نمیخورم
    اونم بگه اوا خاک عالم، میخوام چاقت کنم شوشو!
    قشنگ میتونم دیالوگهای این دونفرو تجسم کنم... (البته از رو تعریفایی که حامی کرده چون همونطور که گفتم من این خانومو نمیشناسم)

این کاری که من دارم میکنم خیانت نیست نیست نیست!

- - - Updated - - -

بعد هم نوه‌ی خاله خدایی انتخاب خیلی رمانتیکیه واسه زن زندگی

- - - Updated - - -

روشنفکری به معنی بی بند و باری نیست . همین تعریفها هست که باعث شده روشنفکرها در انزوا باشن و مملکت به این روز بیافته.

Like به این جمله... البته فقط واسه این خوبه که روی آوانسن ازش استفاده کنی... نه واسه توجیه کسی که یک سال و نیمه پارتنر استاد 40 سالشه و نمیتونه فراموشش کنه

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    به روانپزشک و یا روانشناس خوب مراجعه کنی فکر می کنم برات مفید باشه. در هر حال و هر تصمیمی که بخوای در اینده بگیری. نه به خاطر کس دیگه ای و نه به خاطر بدبخت کردن یکی دیگه. فقط به خاطر خودت.

یه تعداد نوشته هاتو خوندم یه ایرادایی داشت:
    این خانم یه فرد ناشناسن و شما نمیشناسی ایشونو. اینهمه قضاوت منفی بیجاست. قابل درکه که شما از ایشون ناراحتی چون حس می کنی جایگاه شما رو ایشون از دستتون در اوردن. اما این دلیل و بهانه ی خوبی برای اینهمه توهین به فردی که حتی درست نمیشناسیش نیست.

شما مثله ابر بهار می مونی یه دفعه ای بد جور رگباری می باری و بعدش اروم میشی. این برای خودت شاید خوب نباشه. برای کسی هم که بخواد یه عمر باهات زندگی کنه احتمالا نمی تونه خوب باشه. همون ارامشی که می گی گفته اقای حامد که پیش شما نداره. شما خیلی پر تلاطمی.

شما خیلی هم سنت کم نیست برای اینهمه بی ثباتی احساسی و اشتباه کردن. 22 سنیه که خیلی جوونی اما قاعدتا نباید تا این حد اشتباه کنی. انقدرام کم نیست.

شما خودت می گی که نمی خوای باهاش ازدواج کنی. این یعنی چی؟ یعنی نمی خوای پیشش بمونی نمی خوای بچه دار شی نمی خوای مسوولیت یه زندگی رو داشته باشی نمی خوای واقعا دوسش داشته باشی . این یعنی همین رابطه ای که داشتی رو می خوای. این مدل رابطه ها هم قاعدتا تا ابد ادامه پیدا نمی کنه. ادما می خوان سروسامان بگیرن. می خوان زندگیشون روال عادی و البته پرآسایشی داشته باشه. پس ته این رابطه ها یا جدا شدن می شه و قطع دوستی یا می شه ازدواج. شما که ادم ازدواج و زندگی عادی و روزمره نبودی. پس دیر یا زود باید دوستی قطع میشد. اون اقا هم مثله خیلی های دیگه اره همون خورشت قرمه سبزی می خواد یه لبخند می خواد واسه وقتی خسته برمی گرده و یکی رو می خواد که همیشه امن باشه. سنش از شما خیلی بیشتره و به اندازه ی شما وقت نداره و باید زودتر فکری برای خودش بکنه که واقعا می خواد ازدواج کنه یا مجردی بگذرونه. که فکر کرده و به نتیجه هم رسیده.

به این چیزی که می گی خیانت نیست می گن خیانت تا جایی که من می دونم. رابطه ی دوستی با این شکل و وضعیت حتی اگه رابطه جنسی هم توش نباشه که به نظرم بعید میاد بعد از ازدواج اون اقا و همین الانم که نامزده میشه خیانت.

اون اقا یه غلطی کرده حالا مونده توش. این نظر منه البته و ممکنه اشتباه کنم. اون فکر کرده یه مدت خوش می گذرونه و تموم میشه ولی نشده. حالا هم مونده با شما چه رفتاری کنه.

توی پست قبلی برات نوشتم که اگه این رابطه رو مطمنی تموم شده و این اقا می خوان با کسی ازدواج کنن دیگه اینکه ایشون کی رو بدبحت می کنن و کی رو خوشبخت نباید برای شما مهم باشه. در واقع منظورم این بود که دیگه زندگی ایشون به شما ربطی نداره. اینو باید در نظر بگیرین. و با کمک تخصصی که می گیرین و تلاش خودتون سعی کنین زودتر این مرحله ی بی تابی بعد از جدایی رو به سلامت و موفقیت بگذرونید و اینده ی بهتری داشته باشین.

با توجه به همه ی اینا و البته چیزای دیگه ای که خوندم ازت و یادم نیست به نظر من برات لازمه که به روانپزشک یا روانشناس خوب مراجعه کنی. چون 22 سالته و باید درست و معقول بتونی برای اینده ات تصمیم بگیری و رفتارای درست تری داشته باشی که در نهایت به خودت صدمه نخوره.

موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : جمعه 30 فروردین 92 در ساعت 21:41

14. 6 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

barani (شنبه 31 فروردین 92), mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), sara.s (جمعه 30 فروردین 92), یکی مثل شما (شنبه 31 فروردین 92), مصباح الهدی (جمعه 30 فروردین 92), شمیم الزهرا (جمعه 30 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    214

تشکرشده 192 در 82 پست

Array
    آره منم خیلی دلم میخواد بدونم مدیران سایت کجان که تا الان اجازه دادن هر آدم لمپن بیخودی بیاد به من بد و بیراه بگه

- - - Updated - - -

مرسی مینوش جان...من کاملا میدونم شما چی میگی، چشم واسه این بی ثباتی رفتاری هم دکتر میرم.
    ولی حامی استادم که هست. کمکم که میکنه. کما این که به همه دانشجوهاش کمک میکنه. چرا من باید بذارمش کنار؟ بعد هم هنوز ازدواج نکرده که آخه... اصلا شاید پشیمون شد. این جمله اینقدر سخته درکش؟ من که تو زندگی مرد زن دار نرفتم. حامی یک سال و نیم با من بوده... حق من الان بیشتر از حق اون نوه خالست که هنوز اسمشم تو شناسنامه حامی نیومده

صفحه 9 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)