به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    سلام، من یه وضعیتی شبیه شما دارم ولی با این تفاوت که مذکرم، دخترهایی با درآمد بالا، تحصیلات عالیه و زیبایی ظاهری مثل سیب ممنوعه هستند.
    این نظر شخصی منه شاید درست نباشه ولی من یه بار از یه خانم با مشخصاتی شبیه شما خوشم اومد از همه نظر از من سرتر بود فامیلمم بود ولی تو دلم میگفتم ول کن بابا! برای چی برم زن بگیرم! تازه اگه بگیرم فردا پس فردا میخاد بگه من چنین و چنان بودم خواستگارام فلان بودن تو منو بدبخت کردی، من جای پیشرفتم بالا بود و... بعضی اوقات هم احساس میکنم این جور دخترا بیشتر مرد هستند تا زن! (شماتتم نکنید احساس درونیم رو میگم) برای مردهایی مثل من که مادرشون تروخشکشون کرده سخته کارهای خونه رو هم انجام بدند احساس میکنم بدرد تشکیل خانواده نمیخورند البته من اطلاعاتم درمورد خانمها خیلی کمه شاید اینطور نباشه، در هر صورت اگه اطلاعات غلط باشه ممنون میشم که تصحیح کنید.

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array

به نظرم بجای نظریه های انفعالی بهتره تلاش کنید تا شرایطتون را بالا ببرید(مثل ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر و پس انداز بیشتر و ...) تا بتونید به خواستگاریه یکی از همون میوه های ممنونعه برید! اونها هم شرایطشون را بردن بالا تا پسر بهتری انتخابشون کنه خوب شما هم سرجات توقف نکن! سنی نداری وقت زیاده! ی روزی میبینی اون میوهای ممنوعه حالا در دسترستن
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    عزیزم منم دخترم و مجرد. چیزی که من فهمیدم خیلی ساده است. ادم یا خونوادش باید به فکرش باشن و خواستگارای متعدد براش پیدا کنن تا بتونه توی اونا کسی رو که می خواد پیدا کنه یا اینکه خود ادم باید دنبال پیدا کردن کسی که می خواد باشه. من هیچکدومو نکردم و طبیعی ترین نتیجه اش این بوده که ازدواج نکنم.
    خواستگار سنتی یا غیر سنتی از اسمون نمیومد که واسه من. یا خودم باید دنبالش می گشتم یا خونواده ام باید اینکارو می کردن. به همین سادگی.

پسرای عزیز بیخود نگین سطح توقع و میوه ی ممنوعه و این چیزا. اگه یکی رو دوست دارین برین جلو بهش بگین. فوقش می گه نه. ترس نداره که. اگه هم یکی رو دوست ندارین که دیگه بهانه ی تحصیلات بالا و پولدار بودن دخترو نگیرین. با خودتون رو راست باشین.
    ویرایش توسط meinoush : شنبه 31 فروردین 92 در ساعت 19:54

4. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

mahdi24 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (شنبه 31 فروردین 92), کامران (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    سلام

از همین چند کلمه حرفاتون احساس کردم مغرور هستین ، البته مردا غرور زنانه رو دوست دارن ولی خودبزرگ بینی زنانه رو نه !

در جواب meinoush عزیز هم عرض کنم دادن جواب نه شاید برای شما دخترا آسون باشه ولی برای پسری ک شاید از گفتن این موضوع به خانواده اش هم مشکل داشته و خجالت می کشیده و فامیل رو بسیج کرده ،شنیدن نه به این آسونی ها نیست
    مخصوصا تو محیط های کوچیک ممکنه به حساب تحقیر یه طایفه گذاشته بشه

6. 4 کاربر از پست مفید ahuman تشکرکرده اند .

mahdi24 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (شنبه 31 فروردین 92), کامران (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    اینم بخون خانمی

تا به حال فکر کرده اید چرا بعضی افراد این همه طرفدار دارند ومحبوب همه هستند اما بعضی دیگر ... انگار کسی دوست ندارد حتی نزدیکشان بشود؟ خب، دسته اول مهره مار ندارند – شما که به این جور خرافات اعتقاد ندارید؟! – بلکه خصوصیاتی دارند که باعث محبوبیتشان می شود، یا بهتر بگوییم فاقد خصوصیاتی هستند که آدم ها را از آنها براند.چه خصوصیاتی باعث می شود دیگران از ما فاصله بگیرند؟ اگر نمی خواهید مجرد بمانید این خصوصیات را در اسرع وقت از خودتان از بین ببرید. هیچ کس دوست ندارد با چنین آدم هایی ازدواج کند.

1- دخترهایی که برای خودشان «مرد» شده اند!
    شمار این جور دخترها در دنیای امروز روبه افزایش است، و جالب اینجاست که آنها اصلا از دافعه های خودشان خبر ندارند و به «مردانگی» خودشان کاملا افتخار می کنند. آنها زنان دیگر را ضعیف، ناتوان، ظریف و وابسته می دانند و اصلا حاضر نیستند به عنوان جنس زن به آنها نگاه شود.لباس های مردانه، کارهای مردانه، بازوهای قوی و برجسته و صدای کلفت و مردانه از چیزهای مورد علاقه آنهاست که با آن فخر می فروشند. اگر شما هم ظرافت های زنانه را باعث سرافکندگی خود می دانید، به مقاله «پسرهایی که مجرد» می مانند نگاهی بیندازید.زنان مردنما همانقدر برای دیگران دافعه دارند که مردان زن نما حال شما را بد می کنند. زن، زن آفریده شده و مرد، مرد، و هر کدام از این دو جنس در قالب خصوصیات خودشان است که جذابیت دارد، قدرت دارد و می تواند کارهایش را راه بیندازد.
    البته این جور دختران می توانند به خوبی جای پدر را برای بچه هایشان پر کنند اما متاسفانه مجرد می مانند، چون پدر بچه ها دنبال «همسر» خوبی برای خود می گردد!

2- دخترهای خرافاتی
    اگر اولین سوالی که در هنگام آشنایی با افراد می پرسید این است که متولد چه ماهی هستند، اگر پای دکه روزنامه فروشی می ایستید و فال این ماهتان را در تمام مجلات می خوانید، اگر در کتابخانه اتاقتان انواع گوناگون کتاب های تعبیر خواب، فال قهوه، طالع بینی هندی، چینی، رومی، فرانسوی و ... است، اگر به خودتان انواع سنگ های ضد چشم زخم، ازدیاد حافظه، مهره مار، سنگ ماه تولد، سنگ سیاره ژوپیتر و از این جور چیزها آویزان کرده اید و اگر پاتوق شما خانه معروف ترین فال قهوه گیر شهر است که برای رسیدن به آرزوها و خواسته های مختلفتان نسخه های عجیب و غریب می پیچد، باید بگوییم که سرگرمی خوبی دارید اما خیالتان را راحت کنم: متاسفانه در طالع شما هیچ ازدواج موفقی دیده نمی شود!
    می دانید چیست، متاسفانه مردها سر از اسرار ماوراءالطبیعه در نمی آورند و اصلا نمی توانند شما را درک کنند. آنها واقع بین هستند و اکثرا همه چیز را از دید عقل و تجربه میبینند، به خاطر همین ذاتا از این جور کارها دل خوشی ندارند. البته که مهم نیست آنها چه فکری در مورد شما می کنند، اما ... خواهش می کنم به خاطر خودتان هم که شده کمی منطقی باشید!

3- دخترهای خانم معلم
    من یکی از آنها را می شناسم. او مثل یک وجدان آگاه «اکسترنال» است که به من وصلش کرده باشند: مدام مسائل و باید و نبایدهای بهداشتی، روانشناختی، علمی، اجتماعی، سلامت، تغذیه و خلاصه هر چیز دیگری که راجع به آن مطالعه ای داشته را به من گوشزد می کند.او مرتب یادآوری می کند که موقع ظرف شستن بهتر است دستکش بپوشم، موقع رد شدن از خیابان خیلی احتیاط کنم، بزرگترها را نباید به اسم کوچک صدا کنم، کلم بروکلی برای سلامتی مان خیلی خوب است، چت کردن کار بدی است، موقع کار با کامپیوتر باید صاف نشست، و هیچ وقت نباید از چراغ قرمز رد شد! و خدا نکند که من بخواهم دست از پا خطا کنم و این دستورات را نادیده بگیرم، مثلا خدای ناکرده بروم سینما و پفک و چیپس با سس تند بخورم!
    البته او خیلی دختر خوب و شایسته ای است، اما هیچ وقت نمی توانم از بودن با او لذت ببرم. (بیچاره همسرش!) بد نیست بدانید که همه ما آدم ها علاوه بر والد،بالغ و کودک درون، یک «معلم» درون هم داریم که اینها را به ما گوشزد می کند اما فرقش این است که گاهی می توانیم خاموشش کنیم و کمی از شیطنت هایمان لذت ببریم. معلم بازی به شدت دیگران را از شما فراری می دهد.

4- دخترهای پول پرست
    نیازی به توضیح نیست که اینها چه جور دخترهایی هستند. این دخترها نشانه هایی دارند که طرف مقابلشان خیلی زود آنها را می شناسد: آنها مدام در مورد مسائل مالی حرف می زنند، اولین سوالاتی که می پرسند در موردمیزان درآمد، مدل ماشین، محل زندگی، وضعی اقتصادی خانواده و این قبیل است و اگر در چشم انداز آینده یک رابطه احتمال بحران مالی یا احیانا اجبار به قناعت را ببینند بلافاصله محو می شوند!
    قضیه خیلی ساده است، دختری که دنبال جیب طرف مقابلش است در روزهای سخت به درد نمی خورد. رابطه عاطفی با چنین دخترانی بی نهایت شکننده و نامطمئن است وهمسرشان تحت استرس زیادی قرار دارد. اگر چنین دختری هستید متاسفانه طرفداری ندارید؛ پسرها هم می خواهند با کسی ازدواج کنند که آنها را به خاطر خودشان بخواهد، نه جیبشان (آنها هم دل دارند!)، همانطور که شما دوست دارید طرف مقابلتان شما را به خاطر خودتان بخواهد نه ظاهرتان.

5- دخترهای انحصارطلب
    دخترهای انحصارطلب خیلی خوبند، فقط یک ایراد بزرگ دارند: آنها روزگار همسرشان را سیاه می کنند! آنها می خواهند تمام زندگی طرف مقابلشان شوند و این اصلا منطقی نیست. همه خانم ها دوست دارند در مرکز توجه مرد زندگی شان باشند اما این توجه حد و مرزی دارد که دخترهای انحصارطلب از آن بی خبرند.آنها تنها زمانی شادند که احساس کنند تمام توجه مرد زندگی شان به آنهاست، و اگر او کوچکترین توجهی به دیگران یا به مسائل و جنبه های دیگر زندگی اش بکند اوقاتشان تلخ می شود. حتی ممکن است تبدیل به افرادی کنترلگر شوند و مدام همسرشان را چک کنند و مثل سایه دنبالش باشند.
    البته در ابتدای آشنایی خودبخود طرف مقابل ما تمام زندگی مان می شود اما اگر این روند بخواهد ادامه پیدا کند ما را از کار و زندگی می اندازد. هر فردی در کنار ازدواجش، که البته جنبه بسیار مهمی از زندگی اش است، لازم است به خانواده اش، کارش، تفریحات و دوستانش و علایق دیگرش هم به اندازه خودشان توجه کند؛ همچنین به فردیت خودشبه عنوان یک انسان مستقل. این دخترها جلوی رشد و پیشرفت همسرشان را می گیرند، وهیچ مردی هم این را نمی خواهد.

6- دخترهای خودباخته
    دخترهای خودباخته را حتما می شناسید: آنها به خاطر رابطه شان از همه چیزشان می گذرند و حاضرند تمام زندگی شان را برای طرف مقابلشان فدا کنند. آنها از خود گذشته هایی هستند که همیشه در دسترسند، هرگز ناراحت و دلخور نمی شوند، همیه دنبال راضی کردن طرف مقابلند، هیچ اولویتی برای خودشان قائل نیستند، از نیازهای خودشان می گذرند تا به نیازهای مرد زندگی شان برسند، به فکر رشد و پیشرفت شخصی نیستند و بالاخره همه زندگی شان در رابطه شان خلاصه می شود.این جور دخترها همه این کارها را به خاطر خشنود کردن طرف مقابل انجام می دهند، اما برعکس آنچه خودشان فکر می کنند به جای راضی کردن طرف مقابل او را از خود می رانند. آنها در نهایت به افرادی بی هویت و به شدت وابسته تبدیل می شوند که همه بار زندگی شان روی دوش همسرشان خواهد بود.
    گاهی اینطور به نظر می رسد که دخترهای سر به زیر حرف گوش کن بیشتر مورد توجه هستند، اما آنها بعد از مدتی بی نهایت کسل کننده می شوند. در واقع دخترهایی که در حد خودشان استقلال و هویت دارند و به دنبال رشد شخصی خودشان هم هستند برای همه جذابترند.

7- دخترهای غرغرو
    این آخرین مورد است اما بیشتر از تمام مواردی که تا اینجا خواندید آدم ها را از شما فراری می دهد. واقعا چه کسی دلش می خواهد یک نفر مثل رادیوهای قدیمی مدام زیر گوش وزوز کند، آن هم از نوع غرغر؟!از نزدیکترین مردی که دم دستتان است سوال کنید چه چیز بیشتر از همه روی مخش می رود و او به شما خواهد گفت که یک آدم غرغرو. غرغروها انرژی آدم را تحلیل می برند و واقعا روی اعصاب راه می روند و متاسفانه خودشان هم متوجه نمی شوند که چقدر این کارشان بیهوده است.وقتی مدام غرغر می کنید دیگر کسی به حرف های شما گوش نمی دهد و محتوای حرف هایتان را نمی فهمد؛ اگر هم تا به حال با غرغر توانسته اید به هدفتان دست پیدا کنید و کسی را مجبور به کاری بکنید فقط برای این بوده که از دستتان خلاص شوند و شما را از سر وا کنند، نه هیچ چیز دیگری.البته که شما حق دارید خواسته هایتان را از دیگران بخواهید یا شکایت هایتان را مطرح کنید اما چطور است یک شیوه موثرتر و جذاب تر برای این منظور پیدا کنید؟ شاید هم خواسته هایتان نیاز به بازبینی داشته باشد. مطمئنم اصلا دوست ندارید کسی توی دلش به شما بد و بیراه بگوید.
    ویرایش توسط asemani : شنبه 31 فروردین 92 در ساعت 23:38

8. 6 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), miss_65 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), she (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), کامران (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), ژپتو (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 شهریور 92 [ 22:38]
    سطح
    14
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    190

تشکرشده 264 در 100 پست

Array
    ای بابا چقد قضیه پیچیده شد:
    دخترا که هرچی بالاتر باشن تو خونه نشین تر میشن.
    پسرا که اگه برن بگن و جواب نه بشنون احساس حقارت میکنن.
    حالا کی به کیه؟;)
    با این اوصاف چه کاریه ازدواج؟!!!!ما دخترا که خونه نشین میشیم چون اون زمان که پی تحصیل و ...رفتیم، بازار دخترای کارمند و تحصیل کرده گرم بود و حالا برعکس شده...
    تازه الان که اصلا نباید به فکر ازدواجهای سنتی هم افتاد چون نه تنها افت کلاس داره که قبل از آشنایی دوطرفه و دوستی ،بری خواستگاری(البته بلانسبت همه طرفداراین خواستگاری سنتی).بلکه با توجه به صحبتهای دوستان آقایون هم توقع نه شنیدن ندارن.پس از انجا که اهل دوستی هم نیستید و نیستیم تنها یه راه پیش پا میمونه : تنها موندن و دست بردن به دعا و درخواست عاجزانه از خداوند متعال برای دریافت یه عدد پسر خوب که بعدها هم انشاءالله به یاد دوم زن نیافتد خدای ناکرده!!!!

اما من یه سئوال چدی از آقایون دارم:شما که میگید در ذهنتون این دخترها را متوقع میدونید.چرا وقتی میرید خواستگاری اول از سطح تحصیلات و کارش میپرسید ؟

و از اخر سلام به شما سه عزیز .ببخشید اگه کمی با مزاح براتون نوشتم چون یه جورایی حرف شما حرف خیلی از دخترا و حتی پسرای این دوره و زمون هست.انشاءالله که خدا بهترین نفر را سر راه هرکدومتون قرار بده که خوشبخت بشین.

10. 2 کاربر از پست مفید یکی مثل شما تشکرکرده اند .

barani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    شما Overqualified هستید.
    حتما دیدید که بعضی شرکتها افرادی را که مهارت و تحصیلات بیشتر از حد نیاز اونها دارند استخدام نمی کنند.
    چون باید حقوق و بیمه بیشتری برای فردی بدهند که بهش احتیاج ندارند. پس فردی در حد نیازشون استخدام می کنند که هزینه کمتری هم پرداخت کنند.

جابجایی نیروی کار برای افراد با مهارت و تحصیلات بیشتر آسون تر و بیشتر است.
    یعنی در صورت نارضایتی به راحتی کار دیگه ای پیدا می کنند و از کار قبلی خارج می شن.
    پس استخدامش برای کارفرما ریسک بالایی دارد. باید نیازهاش تامین بشه، وگرنه راحت می گذاره و میره. اما کارگر ساده کم مهارت را بهتر می شه کنترل کرد و بهش زور گفت.

با همه انسانی بودن رابطه افراد در ازدواج، نمی شه بخش تحلیل هزینه فایده را در این تصمیم گیری نادیده گرفت.
    مردها دوست ندارند بهای زیادتر از حد لازم بدهند وقتی می تونند همون خدمات را با بهای کمتری به دست بیارند.
    زنهای این گونه ازدواجها قابلیت جابجایی بیشتری دارند. درصورت حس نارضایتی راحت تر و زودتر از بقیه جدا می شوند.

شما می تونی به کارفرما قول بدی که حقوق کمتر و در حد نیروی کم مهارت تر از خودت دریافت می کنی و اعتراضی نداری. اما کارفرما باید جواب اداره مالیات و ... بدهد.
    پس شرایط باید خیلی خاص باشد که قول شما را قبول کند و استخدامتان کند.

ممکن است شما به مرد موردنظرتون بگید که حاضرید به اندازه زن غیرشاغل بدون تحصیلات و بی درآمد قورمه سبزی بپزید، اما پذیرش (باور کردن قول شما) از سمت مرد ماجرا برای این ریسک مهم است.

یک تاپیکی در مورد ازدواج دوم و صیغه بود که امروز صبح بسته شد، شما برو اون جا را بخون. آقایونی که حرف از آزمون دکترا می زدند ( توی پست دیگری)، اینجا استدلالهای عجیب و غریب داشتند در دفاع از همسر دوم و سوم و صیغه و ...
    تحصیلات نمی تونه به این راحتی فرهنگ و باورها را عوض کنه. مردی که به زن اینطور نگاه می کنه، فکر می کنی چرا خواستگاری امثال شما نمی آد؟
    مرد تحصیلکرده هم هنوز زن سنتی بدون دغدغه را به زن تحصیلکرده مطلع ترجیح می دهد.

لطفا کسی جواب و توضیحی برای پارگراف آخر این پست من ننویسد. این تاپیک را از مسیر خودش منحرف نکنید. متشکرم.
    ویرایش توسط شیدا. : یکشنبه 01 اردیبهشت 92 در ساعت 04:29

12. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

barani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), gelareh (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), maryam1363 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), she (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), snopy (سه شنبه 03 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    سلام

وای چقدر خسته کننده شده این تریپ روشن فکری خانم ها

خانم شیدا از یه طرف زندگی زناشویی رو به کارخونه و شرکت تشبیه می کنه ک مرد توش کارفرماست و زن کارمند درست مثل جامعه مردسالاری قدیم
    از یه طرف دیگه مدافع حقوق زنان مدرن هست !

مرد تحصیلکرده هم هنوز زن سنتی بدون دغدغه را به زن تحصیلکرده مطلع ترجیح می دهد.
    این شبیه دیالوگ سریال مرگ تدریجی یک رویا بودا :)))

می شه بگین این دغدغه ای ک فرمودین دقیقا چیه ؟ این نسخه ای ک می پیچین در غرب مدت هاست استعمال میشه شیدا خانم . نتیجه شو نمی بینین ک حالا دارین به جامعه و دختر ایرانی تزریق می کنین ؟

من نمی گم زن و باید انداخت گوشه خونه آشپزی کنه و بشوره بسابه . زن می تونه کار کنه باید احترام داشته باشه و .... ولی زن و مرد با هم فرق دارن .ت بدن شون روح شون احساسات شون . نه مرد می تونه جای زن رو بگیره نه زن جای مردو . مرد باید پادشاه باشه تو خونه و زن وزیر . درسته پادشاه یه پست تشریفاتی هست ولی مرد با همین هم احساس رضایت می کنه .

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    فکر می کنم اگه ادم انقدر شانس داشته باشه که بتونه کسی رو پیدا کنه که واقعا بهش بخوره و با هم هماهنگ باشن خیلی از این صحبتا مثل تفاوت زن و مرد و تقسیم وظایف به شکل سنتی اصلا مطرح نمی شه و مهم نمیشه. هر کدوم از دو نفر هر کاری که از دستشون بربیاد می کنن برای ادامه ی زندگی و خوشحالیشون. فقط مشکل اون پیدا کردنه است! البته اگه هم ادم پیدا کنه اون شخصو قبلا خودش با یکی دیگه ازدواج یا نامزد یا دوست نشده باشه و به یکی دیگه متعهد نباشه.

در مورد پرتوقع بودن دخترا و پسرا. فکر نمی کنم اینم لزوما به تحصیلات و پولدار بودنشون ربط داشته باشه. ادم به ادم باید بررسی کرد. اتفاقا بعد از اینکه یکی خیلی درس می خونه و چندین سال درس خونده و کار کرده احتمالا توقعاتش هم پخته تره و هم کمتر. فقط سر یه سری از مسایل که ممکنه خیلی هم کوچیک باشن انعطاف پذیری شاید نداشته باشه. چون درست و غلطی هر چند کوچیک ولی براش وجود داره. یا اونی که خودش بچه پولدار بوده به احتمال زیاد خیلی هم خوش اخلاقه. چون سختی ندیده و اعصاب خوردی نداشته. و می تونه یه زندگی معمولی رو قبول کنه. ولی خوب قطعا بی پولی رو نه. و این بی پولی رو هیچکدوممون دوست نداریم.

در مورد خواستگاریا جاهایی مثه دانشگاه که خوبه خود پسر با خود دختر صحبتی داشته باشه که اگه موافق بودن بعدا با خونواده ها همدیگه رو ببینن و یه جورایی اینطوری خواستگاری رو شروع کنن. اصلا هم نیازی نیست که همه ی فامیل بفهمن. برای جاهای دیگه ای که نمی شه خود دختر و پسر برن حرف بزنن خوب اگه بشه یکی مثه مادر و خواهر بره با خود دختر حرف بزنه و بعدش اگه راضی بود با مادره دختره حرف بزنه. بعدا اگه مشکلی نبود می تونن پدر مادرا و دختر و پسر یه جلسه ی خواستگاری داشته باشن. بعدا که قطعی شد به طایفه و فامیل برسه که مشکلات اگه وجود داشتن توی همون خونواده ها به نه برسه. به فامیل کشیده نشه قضیه.

البته یه جاهایی و یه مناطقی هم مراسم و رسم و رسوم خودشونو دارن که من نمی دونم اصلا و این نه شندین برای خونواده ها ممکنه خیلی بد باشه.

فقط زن و مرد با هم فرق ندارن. همه ی ادما با هم فرق دارن. هر ادمی منحصر به فرده.

موفق باشید.
    ویرایش توسط meinoush : یکشنبه 01 اردیبهشت 92 در ساعت 11:39

15. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

ahuman (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 مرداد 92 [ 02:05]
    سطح
    8
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 37 در 21 پست

Array
    باسلام،
    خانم عزیز سئوال من این است که چرا شما انتظار دارید دیگران به سراغ شما بیایند و انتخابتان کنند مگر شما کالا و یا جنس هستید که در ویترین قرار دهند تا دیگران برای خرید شان بیایند.
    پیشنهادم این بود که اگر فرد یا افرادی را که همسطح و برابر با شما هستند می شناسید برای آشناتر شدن بیشتر شما پیشقدم شوید و به آنها به گفتگو بپردازید. البته کار آسانی نیست .
    واقعیت این است که زندگی سخت است و هیچ چیزی به آسانی و بدون زحمت بدست نمی آید و برای بدست آوردن هر چیز باید بسیار تلاش کرد و بابت آن پرداخت.
    بنظرم شما در خانواده ای مرفه بزرگ شده اید و هر چه می خواسته اید برایتان فراهم بوده است لذا از اینکه به سن ازدواج رسیده اید و هنوز خبری نشده آشفته شده اید.

17. کاربر روبرو از پست مفید snopy تشکرکرده است .

she (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)