یعنی شما می گید اگر بخوایم ادامه بدیم دائم بهتر از موقته ؟ اخه بیچاره گی هایی که بعد از عقد دائم هست صد برابر موقته اگه همه مشکلاتو پشت سرگذاشتیم و زندگیو شروع کردیم بعدش این اقا نظرش عوض شد چی؟اگه بخواد عوض شه چه دائم چه موقت؟ به نظر شما اثار سوئ دائم بیشتر نیست؟ منم می دونم اونی که نابود میشه منم من ادم محکمیم و اینو تو جنگیدن با مشکلات زندگی قبلیم ثابت کردم اما الان دیگه نیرو و اراده اون موقع رو ندارم من نمی خوام انگشت نمای اینو و اون بشم دوست دارم مطمئن شم بعد بخوام خلاف جریان آب شنا کنم اخه من چیکار کنم بازم ممنون ما حتما به یه مشاور مراجعه می کنیم گاهی وقتا فک می کنم شاید اگه از ایران بریم بهتر بتونیم زندگی کنیم و کسی کاری به کارمون نداشته باشه اما بچمو چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم و این که در اخر ما زنهایی که از شوهرانمون جدا میشم حق زندگی نداریم اما مردا همیشه ازادن هر کسیو انتخاب کنن جالبه واسه ازدواج شوهر سابق من همه بش تبریک گفتن و گفتن حقشه تنها که نمی تونه زندگی کنه اما کافی من عنوان کنم انواع مارک ها به من می چسبونن کاش می شد ادم هیچ وقت با کسی آشنا نمی شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)