دوست عزیز به نظر من شما و همسرتون دارای دو تیپ شخصیتی مختلف هستین و فقط همین
یادمه من و نامزدم که پیش مشاور قبل از ازدواج رفتیم تنها مشکلی که مشاور مطرح کرد در مورد رابطه ما همین بود...گفت که من خیلی آدم منضبطی هستم که سر کوچکترین مشکلی تو فکر میرم و حرص می خورم و شدیدا احساس مسئولیت میکنم اما نامزدم برعکس من بی خیال هر دو عالمه و این قطعا باعث تنش بین ما در آینده میشه...و به من توصیه کردن که اگه می توونی در آینده با چنین موضوعی کنار بیای جواب مثبت بده...
حالا به نظر من شما بیا و یکم خودتو تعدیل کن...برگرد به گذشته ها ...ببین چقدر الکی سر همه مشکلات حرص خوردی و آخرش هر مشکلی یه جوری حل شده پس حرص خوردن فایده ای نداره...رفتارتو تعدیل کن ...یکم بیشتر ارامش خودتو حفظ کن (برای این کار میتوونی تمرین های مدیتیشن انجام بدی...ورزش خیلی توی این قضیه کمک میکنه...فکر کنم ورزش یوگا خیلی ایده خوبی باشه برای شما...به نظر من یکم کارتونو کمتر کنید و به جاش برید دنبال یوگا) چون راستشو بخوای همسرت که آرامش و خونسردی خودشو حفظ میکنه داره کار درستی میکنه!
شمام پا به پای همسرت بی خیال مشکلات بشو و بهش بخند...آخرش یه طوری میشه دیگه!! از زندگی لذت ببر...یه روز به همین مشکلاتی که الان ردیف کردی می خندی!
راستشو بخواین حرص خوردن وظیفه هیچ کس نیست!

علاقه مندی ها (Bookmarks)