شما به این آقا علاقمند شدید و معیارهاتون را کنار گذاشتید.
این چیزهایی که من می گم الزاما ایرادات این آقا نیست، بلکه مغایرتش با معیارهایی است که ذکر کردید.
شما دلیل طلاق خواهرتون را دخالت خانواده شوهرش و استقلال نداشتن آقا ذکر کردید.
من به شخصه همچین دلیلی را برای طلاق نمی پذیرم. البته ممکنه خیلی از خانمها به این دلیل جدا بشن یا شاید هم من درک درستی از این دلیل ندارم.
خواستگار شما،
سربازی نرفته و دو سال سربازی ایشون می تونه مشکلات زیادی برای شما که طاقت دخالت و خساست خانواده اش را نداری به دنبال داشته باشه.
دکترا قبول شدنش یعنی 4-5 سال دیگه بی کاری و حقوق پایین و مشکلاتش، چون الان دیگه دکترا به سختی می تونه بورس بگیره و اکثرا بدون حقوق و به سختی ادامه می دهند.
این که پدرش براش ماشین و خونه تهیه کرده و به قول خودتون و با این شناخت مقدماتی شما خانواده خسیسی هستند
برای شما مشکل ساز خواهد بود.
تجربه من و تاپیکهای تالار می گه که اکثر این مدل خانواده ها زندگی پسرشون را در دست دارند و انتظار دارند بخاطر محبتی که کردند همیشه چشم بشنوند.
ضمن این که مواردی هم توی تالار بوده که پدر حتی اختیار خانه را هم گاهی قانونی و گاهی هم در عمل به دست داره و پسر در مقابل تصمیم پدر حتی برای فروش خانه و ... نقشی نداره.
از جمله خانمی که بعدا پدرشوهر زد زیرقولش و خانه را تحویلشون نداد، یا خانمی که اخیرا توی تالار نوشته بود که خونه را چون پدرشوهرش خریده، اجازه نمی ده عوض کنند و ...
به هر حال این الطاف بی منت و بی دردسر نیست.
اشکالات خواستگار شما،
نداشتن استقلال مالی
نداشتن شغل
و البته اختلاف فرهنگی دو خانواده کم نیستند.
اگر دوست داشتی این دو تاپیک را بخون. برای تصمیم گیری کمکت می کنه.
(:) نکته های کاربردی عمومی >>> مخصوصا پست شماره 30
ملاکهای ازدواج از دید دکتر هلاکویی پست شماره 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)