متاسفانه الان به سایت یوتیوب دسترسی ندارم.
شما مگه نرفتید پیش پزشک ؟ چطور هنوز جواب این دو سوال رو دقیقا نمیدونید؟!
اگه جواب سوال اولم در مورد همه کسانی که این بیماری رو دارن یه جوره، پس شما الان باید بدونید.اگرم بستگی به خود فرد داره شما بازم الان باید بدونید.
برای مورد دوم هم چرا آزمایش ندادید تا حالا؟
ببینید اعتماد به نفس شما زیر صفره!
و منم متاسفم واقعا متاسفم برای آدمای کم درکی که به خودشون اجازه میدن به شما توهین کنن یا تمسخر کنن.
بخدا اگه میشد عکس یکی از پسرای دانشگاه رو میذاشتم که بدونید زشت به کی میگن!ولی باور کنید همین هم مهر خودشو داره. با تمام استادا ارتباط داره!
یکی دودفعه دخترا می گفتن این پسر فلانیه، من باشون برخورد کردم. ولی دیگه هیچکی رو ندیدم به چهره اون پسر گیر بده.تازه الانم تیپش بهتر شده چقد تغییر کرده!!
باور کنید حیفه آدمایی با دل پاک این دنیا رو ترک کنن و ادمایی بمونن که فقط ظاهر آدم رو دارن.
نمیدونم چطور تو فامیل شما جرئت میکنن شما رو مسخره کنن.همش هم تتقصیر شماس که بهشون اجازه دادید.آخه من چی بگم! شما حتی اگه پیش خودت زشت ترین هم هستی هیچکس هیچکس حق نداره بهت توهین کنه.البته جلوی حرف مردم رو نمیشه گرفت میدونم،یه عده رو هر کاریشون کنی حرف میزنن، اینا با حرفاشون میخوان کمبودهای خودشون رو بپوشونن.شما تا الان اینو متوجه نشدی؟
همون دوست که نمرت خوب شد مسخره کرد، خب حسودیش شده بود دیگه!!
در مورد ازدواجت هم شما اول جواب دو تا سوال رو بده.
اگه فقط مشکل در داشتن فرزند باشه، برای پیدا کردن همسر باید بیشتر بگردی.
ولی حتما دنبال این دو موضوع باش.راستی مگه بجز این مواردی که گفتم مشکل دیگه ای هم این بیماری برای ازدواج شما داره؟(اگه راحتید بگید)

علاقه مندی ها (Bookmarks)