شما باید محکم بایستی و جلو بری ، به خدا همه مشکل دارن و هیچ کس تو این دنیا بدون مشکل نیست هیچ کس ، اگه میگه مشکلی ندارم دروغ میگه...
نمونش خود من که مشکل فوق العاده عجیبی دارم و کلی خبرنگار و فیلم ساز و محقق رو جذب خودم کردم و به زودی تو همین انجمن راجع بهش صحبت میکنم چون خیلی طولانیه
مشکل شما اصلا دردسر ساز نیست ، اگهدختر بودید چطور قضاوت میکردید؟ چهره ها اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره یا کدوم خیلی بده تنها فرق و تفاوتشونه که اینطوری به نظر ما میرسه ، بعدشم اینو بدون وجود داخلی تو میتونه رو نوع به نظر رسیدن چهره تاثیر بزاه ، خیلی از بازیگر ها رو ببین چهره کاملا عادی دارن کاملا عادی اما وجود خودشون سرشار از انرژی و اعتماد به نفسه که این اونا رو به محبوب ترین ادم ها تبدیل میکنه
بهت قول میدم ف قول میدم که هیچ کس جرات اینو نداره که صاف و راست وایسه بگه من خوشگلم یا خوشقیافه هستمک چون همشون نقاط صعف رو دارن اما با تقویت نقاط قوت اینو ناپدید میکنن
به نظر من شما بی تفاوت رفتار کن و نقاط قوتتون همون برنامه نویسی و کارای مربوطه رو ادامه بدید ، اشتباه بزرگی کردی از دانشگاه انصراف دادی چون مشکل ساز نیست ، بعدا داستان زندگی منو بخون متوجه میشی اما خب من کنار اومدم باهاش و خوشحا هم هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)