سلام.
شاید درک شرایط تو برای خیلیا سخت باشه که هست اما به نظر من راه حل وجود داره.خوبم وجود داره.
من اگه جای تو بودم اولین کاری که میکردم یه عمل بینی بود.نمیدونم چرا انقد خودتو عذاب میدی.الان که راه برای ترمیم بازه چرا ازش فرار میکنی؟
به نظر من تو کاملاً داری اشتباه میکنی.دیدم که میگم.سنت که مناسبه.24 برای عمل ایده اله.چون بینی رشد خودشو کرده و احتمال اینکه بعد عمل رشد کنه کمه،برای همین میگن زیر 18 سال عمل نکنن.به نظر خودم که دیگه حتی عمل زیبایی هم تاثیری روی من نداره. سن من دیگه خیلی بالا رفته و به اندازه کافی بین همه شناخته شدم. مگه اینکه بخوام در یه شهر دیگه زندگی کنم که این هم اصلا برام شدنی نیست.
اصلا نیازی به تغییر شهر نیست.چون عقل مردم به چشمشونه.میدونم به خودت میگی اگه عمل کردم بقیه میگن این قبلا بینیش بزرگ بوده.اما واقعیت این نیست.وقتی عمل کنی همه جذب چهره جدیدت میشن،و گذشته رو فراموش میکنن.شک نکن.:o
چندتا مطب جراحی بینی برو و با مراجعینشون حرف بزن.مطمئنم نظرت عوض میشه.
به نظر من این کار از همه مهمتره.تغییر چهرت (که مطمئنم زیاده چون کسایی که بینیشون بزرگه بعد عمل خیلی تغییر میکنن و خوش چهره میشن) باعث میشه اعتماد به نفست برای حضور در اجتماع بالا بره.بنابراین کار کردن برات راحتتر میشه.پول درمیاری.واسه ایندت هدف میذاری.انگیزت بیشتر میشه.اونوقت مشتاقانه تر میری دنبال درمان هورمونیت.دنبال چاق شدنت...و اونوقت هم انگیزه و اعتماد به نفست بیشتره و هم چون کار میکنی بهتر میتونی پی درمان مشکل جنسیت بری.
درمورد جراحهای زیبایی تحقیق کن.مطبشون برو و به امید خدا دست به کار شو.
وقتی برای مشکلت راه حل وجود داره دست روی دست گذاشتن اشتباهه.
ضمناً با ادمای جدید اشنا میشی،حتی ممکنه شهر دیگه بری...خدا رو چه دیدی;)
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)