سلام دلپذیر جان
بیشتر سر چه موضوعاتی دعواتون میشه ؟
اگه ممکنه یه نمونه شو مثال بزن .
در مورد حساس بودنش ظاهرا خیلی تاکید داری. به چی حساسه خانمی ؟
تشکرشده 1,881 در 749 پست
سلام دلپذیر جان
بیشتر سر چه موضوعاتی دعواتون میشه ؟
اگه ممکنه یه نمونه شو مثال بزن .
در مورد حساس بودنش ظاهرا خیلی تاکید داری. به چی حساسه خانمی ؟
تشکرشده 166 در 77 پست
سلام
ممنونم ازتون
سر خیلی مسائل بحثمون میشه
مثلا این که برادر ِ من (از ایشون 7-8 سالی کوچکتره) شوخی ایی بکنه که خب به نظر من شوخی بود ولی شوهرم اون رو تمسخر و توهین تلقی کرده بود و بعدش چندین بار به من گفت که منظور برادرت دقیقا چی بود ؟ به نظرت کارش درست بود ؟ چرا ازش دفاع می کنی ؟ و ...
یا مثلا اگر پدر من به همسرم بگن که یکم هم فرصت استراحت به خودت بده و این قدر کار نکن (البته نه با این صراحت مثلا می گن هوا خیلی خوبه بیاین بریم جمعه بیرون و یکم از کار فاصله بگیریم و ...) وقتی پدرم این طور می گن همسرم بلافاصله وقتی تنها شدیم می گه چرا خونوادت با کار من مشکل دارن ؟ چرا متوجه نیستن حقوق من کمه و من باید جمعه ها هم کار کنم ؟ من که تو خواستگاری همه چیز رو گفتم و ... هر چی بهش می گم بخدا اونا منظوری ندارن می خوان تو استراحت کنی، نمی گن که کارت خوب نیست و ... میگه نه! من همه چیز رو می فهمم ...
یا مثلا اگر مادرم صحبتی بکنند (که من می دوووونم منظوری ندارن و روی دلسوزی صحبت می کنن) اما ایشون به خودش بر می داره و بهش بر می خوره و این باعث بحث بین ما میشه ...
یا اگر بخوایم بریم جایی و من ازش بپرسم چرا دیر اومدی ؟ بلاافاصله عصبانی میشه و میگه که ترافیک رو نمی بینی ؟ بهش می گم خب به من بگو که نیم ساعت دیرتر آماده باشم و حرص نخورم ! میگه نه ! تو باید خودت بفهمی و من تا الان که بیکار نبودم و صبح تا الان سر کار بودم و ترافیک و تو اصلا من رو درک نمی کنی و ...
سر مسائل مالی هم کمی تا قسمتی مشکل داریم، من از بعد از عقد یکم توقعم بالا رفته و روی این که ایشون خسیس نباشن حساس شدم، برای همین گاهی اوقات که همینطوری به شوخی یا معمولی (نه این که بگم برام بخر) بهش می گم فلان چیز رو می خوام یا فلان چیز چقدر قشنگه و ... صحبت از گرونی می کنه و دیدی اوضاع مملکت چی شد و من تا االان برای تو کم نگذاشتم ، نه تو رو خدا بگو! برات کم گذاشتم ؟؟ من که دارم کار می کنم و .... و من می مونم توش که عزیزم! من که نگفتم بخر ! همینطوری گفتم ! و همین دوباره باعث چالش بین ما میشه ...
خیلی دقیق و نکته بین و باریک بینه ...
امیداوارم توضیحااتم کامل باشه
ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)