گل آرا جان دوست خوب ، خوشحالم که دوباره به زندگی برگشتی .عزیزم قدر این لحظات خوب رو بدون و با استرس به خودت خرابشون نکن .
نصیحت من به شما دوست خوبم اینه که تا جایی که میتونی به همسرت نشون بده که بهش اعتماد داری و به هیچ عنوان فکر نمیکنی که بره سراغ دود و ...
اگر هم دیدی بوی سیگار میده به روی خودت نیار ، نزار روی شوهرت تو روی تو باز بشه .
تا میتونی به همسرت محبت کن ، و همه جوره رعایت وضعیت مالی همسرت رو کن تا اون هم تحت فشار نباشه ، یعنی اینکه انقدر خوب باش که اون شرم داشته باشه که بخواد به سراغ دود و یا سیگار بره .
در مورد کار هم خیلی کار خوبی کردی که بحث رو بیخودی ادامه ندادی ، به خصوص توی این وضعیتی که همسرت داره صحبت کردن در مورد این مسائل شاید به غرورش بربخوره ، یا اینکه فکر کنه که عرضه نداشته تمام نیازهای تو رو برطرف کنه که شما به فکر کار میفتی .الان وقتش نیست ، ان شاا.. به وقتش همه چیز جور میشه .حتی اگر موقعیت شغلی الان داشتی و همسرت مخالفت کرد به خاطر این روزهای خوبی که داری با نظر همسرت همراه شو ، آرامش این روزها از هر چیز دیگری فعلا مهمتره .
این فکرایی که به سراغت میاد (ترس از برگشتن به گذشته ) به نیت خوب بگیر ، شاید همش برات تلنگر هست که خیلی خیلی حواست رو جمع کنی که بتونی شرایط رو همه جوره کنترل کنی .
اصلا نترس و نمیخواد استرس داشته باشی ، فقط به خودت قول بده که وقتی نظراتمون مخالف هم بود من وظیفه خودم میدونم که شرایط رو به خوبی مدیریت کنم تا خودم آرامش داشته باشم .
خدا رو شکر تا الان هم خیلی خوب پیش میره .
تا میتونی همسرت رو سرگرم کن تا نخواد به سمت دوست و رفیق بره ، اما مجبورش نکن ، با محبت و سیاست .
دوست خوبم بین نوشته هات فاصله بزار که خوندنش راحت تر بشه ، اینجوری خیلی سخته .مرسی .
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)