به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: شک به همسرم

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array
    گل آرا جان دوست خوب ، خوشحالم که دوباره به زندگی برگشتی .عزیزم قدر این لحظات خوب رو بدون و با استرس به خودت خرابشون نکن .

نصیحت من به شما دوست خوبم اینه که تا جایی که میتونی به همسرت نشون بده که بهش اعتماد داری و به هیچ عنوان فکر نمیکنی که بره سراغ دود و ...

اگر هم دیدی بوی سیگار میده به روی خودت نیار ، نزار روی شوهرت تو روی تو باز بشه .

تا میتونی به همسرت محبت کن ، و همه جوره رعایت وضعیت مالی همسرت رو کن تا اون هم تحت فشار نباشه ، یعنی اینکه انقدر خوب باش که اون شرم داشته باشه که بخواد به سراغ دود و یا سیگار بره .

در مورد کار هم خیلی کار خوبی کردی که بحث رو بیخودی ادامه ندادی ، به خصوص توی این وضعیتی که همسرت داره صحبت کردن در مورد این مسائل شاید به غرورش بربخوره ، یا اینکه فکر کنه که عرضه نداشته تمام نیازهای تو رو برطرف کنه که شما به فکر کار میفتی .الان وقتش نیست ، ان شاا.. به وقتش همه چیز جور میشه .حتی اگر موقعیت شغلی الان داشتی و همسرت مخالفت کرد به خاطر این روزهای خوبی که داری با نظر همسرت همراه شو ، آرامش این روزها از هر چیز دیگری فعلا مهمتره .

این فکرایی که به سراغت میاد (ترس از برگشتن به گذشته ) به نیت خوب بگیر ، شاید همش برات تلنگر هست که خیلی خیلی حواست رو جمع کنی که بتونی شرایط رو همه جوره کنترل کنی .
    اصلا نترس و نمیخواد استرس داشته باشی ، فقط به خودت قول بده که وقتی نظراتمون مخالف هم بود من وظیفه خودم میدونم که شرایط رو به خوبی مدیریت کنم تا خودم آرامش داشته باشم .
    خدا رو شکر تا الان هم خیلی خوب پیش میره .

تا میتونی همسرت رو سرگرم کن تا نخواد به سمت دوست و رفیق بره ، اما مجبورش نکن ، با محبت و سیاست .

دوست خوبم بین نوشته هات فاصله بزار که خوندنش راحت تر بشه ، اینجوری خیلی سخته .مرسی .

ویرایش توسط tamanaye man : چهارشنبه 18 اردیبهشت 92 در ساعت 17:19

2. 2 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), گل آرا (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)