شاید نظر من درباره عمل زیبایی خوشایند بعضیا نباشه.اما به نظر من همونطور که از علم روانشناسی و بالا بردن اعتماد به نفس برای بهبود زندگیت باید استفاده کنی از علم پزشکی هم استفاده کن.این دوتا ناقض هم نیستن.مکمل همن.من اگه هم بخوام عمل جراحی کنم ترجیح میدم عمل زیبایی باشه. میخوام گوشی و لپ تاپ خودم رو بفروشم. احتمالا پول خوبی گیرم میاد. از بابام هم پول میگیرم. اما خیلی جاها شنیدم که بینی گوشتی برای عمل خوب نیست. میترسم که وضع از این هم بدتر بشه.
یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی هم به نوع فعالیت این سایت نداشته باشه. بعد از عمل زیبایی تکلیف عکسهای من در مدارکم چی میشه؟ شناسنامه، کارت ملی، مدارک تحصیلی، سربازی و چیزهای دیگه. اگر کسی تجربه ای در این زمینه هم داره لطفا در اختیار من بزاره.
اگه عمل کنی اما اعتماد به نفست خوب نشه بازم عذاب میکشی و اگه فقط رو اعتماد به نفست کار کنی و به جسمت کار نداشته باشی اونطور که بایدو شاید نتیجه نمیگیری.
با چندتا متخصص خوب،بازم تاکید میکنم متخصص خوب مشورت کن.ببین چی میگن؟مطب هر دکتر چندبار برو با مراجعاش حرف بزن.ببین چند درصد راضین؟چند نفر احتیاج به ترمیم دوباره پیدا کردن؟
پرس و جو کن.ما که مجازی نمیتونم راجب عملت نظر بدیم.
بینی استخونی بهتر در میاد اما نه اینکه گوشتی بد میشه...بری پرس و جو کنی برات روشن میشه.یعنی تو اتوبوسم دیدی یکی عمل کرده ازش بپرس..تا میتونی اطلاعاتتو بالا ببر بعد تصمیم بگیر.
شناسنامه و کارت ملی که زیاد به کارت میان رو میتونی المثنی بگیری.بقیه رو نمیدونم.
امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)