اگه بکل قطع امید کرده بود میبخشیدت! و پشت بندش طلاق میداد!!. پس اگه داره صبر میکنه واسه اینه که منتظر حالش بهتر بشه و بی گدار به آب نزنه که بعدا پشیمون بشه.
من هم شبیه اشتباه شما را انجام دادم ولی خوشبختانه زنم بویی نبرد و من هم بعدا از اون رابطه اشتباه بیرون اومدم بخاطر همین کاملا درکتون میکنم. لینکشو میذارم اگه دوست داشتید بخونید
http://www.hamdardi.net/thread-26729.html
به هرحال امیدتون را از دست ندید و هر کاری که اعتمادساز باشه انجام بدید! البته ایشون کار خوبی نکرده بی اجازه رفته سر موبایل شما ! (البته بعضی وقتها خدا یک سری چیزها را برملا میکنه!)
این که اس ام اس ها را از گوشیتون پاک نکرده بودید واسه این بوده که با خوندن چندبارشون لذت و هیجان را در دلتون زنده کنید! حالا صادقانه بگید اگه همسرتون متوجه نشده بود آیا اون اس ام اسها را تا صدسال دیگه پاک میکردید؟؟؟؟ اگه قبل از فهمیدن ایشون پشیمون میشدید و تمام اس ها را پاک میکردید و گوشیتون را خاموش میکردید جای بخشش بود ولی نه الان که پس از لو رفتن ابراز پشیمونی میکنید در حالی که تمام اس ام اسها و شماره ها تو گوشیتون بوده!!!! بهش این حق را بدید که نبخشتون و ازتون جدا بشه! هرچند که بهنظرم اینکار را نمیکنه ولی احتمالا تا آخر عمر یادش خواهد ماند!
ای کاش شما هم مثل من قبل از وقوع حادثه به این سایت میومدید و نمیذاشتید اتفاق براتون بیافته بعد دنبال درمان باشید ولی به هر حال هر تصمیمی را که بگیره حق داره!
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
علاقه مندی ها (Bookmarks)