هیچ وقت خدا رو دست کم نگیر،میتونه دوباره سر پات کنه.هیچ وقت نباید خودمون و دست بالا بگیریم به ناچار شیطان لعین ما رو هم زمین خواهد زد. هر چند که خدایی هیچ وقت خودم و بالا نگرفتم ولی ......
نخواستم جمله ادبی گفته باشم ولی بهش ایمان داشته باش،کمکت میکنه.
اگه با همچین شخصی ارتباط میداشتی این تصوراتت بهم میریخت.حالا هم دوتا راه داری:حرف بهار زندگی به دلم نشست بله شاید من عاشق تصورات خودم هستم. من همیشه عاشق چنین عشقی بودم از موقعی که مجرد بودم عاشق این بودم که عاشق شم و نرسم. اول حرفام گفتم شاید شما از دید و تفکرات من خندتون بگیره ولی این واقعیت وجودی منه. از این حس لذت می برم.
1) تو این ارتباط بمونی تا شخصاً یه روز برات ثابت بشه که برادر شوهرت عین تصوراتت نیست و البته تصوراتتم همچین آش دهن سوزی نیست:).البته عواقب این تجربه رو هم به جون بخری.
2) یا از تجربه بقیه استفاده کنی.
اگه راه دوم رو انتخاب کردی باید تلاش کنی.اول شجاعانه با این حقیقت روبرو شو که الان یه ذره هوس شیطنت دخترونه به سرت زده.من خودم آدم ترسوییم اما هرچی بیشتر بترسی،این مشکل بیشتر اذیتت میکنه.
هروقت فکر برادر شوهرت اومد تو سرت،مثلاً:سوگند،دیدی زنش چی گفت؟دیدی گفت ازت تعریف کرده؟رفتارشو دیدی چه غروری داره؟
نزن تو سر احساست...بگو از کجا معلوم بقیه اخلاقاش خوبه؟از کجا معلوم اونطوره که فکر میکنم؟
.....
حالا من اولین نکته منفی برادر شوهرتو بگم؟
چرا اصلاً راجب تو با زنش حرف میزنه؟بگذریم از اینکه اصلاً زنش چطور حاضر میشه بیاد بهت بگه شوهرم از تو تعریف میکنه.
فکر نکن خیلی جذابی که از تو پیش زنش تعریف میکنه..مطمئن باش اگه واقعاً اخلاقش اینه از زنهای دیگه هم تعریف میکنه.
نمیدونم چه تعریفی میکنه..اما ممکنه حجاب دید نداشته باشه.یعنی همونطور که تو رو دید میزنه بقیه زنها رو هم دید میزنه.
غرور یعنی چی؟قبول کنین وقتی یکی مدام بگه فلانی دوستت داره و تو تو رفتارش اون غرور و ببینی ناخداگاه جذبش می شین.
یعنی به بقیه زنها توجه نمیکنه؟خوب اینکه داره توجه میکنه.
چون به روی خودش نمیاره میگی مغروره؟ ...مطمئنی از سر غروره؟
من نمیگم برادرشوهرت بده.اما دست کم این یه قلمو اشتباه کرده.مردیم که به رفتار و سکنات یه زن دیگه توجه میکنه،به رفتار زنهای دیگه هم میتونه توجه کنه.
فعلاً تا اینجا داشته باش.
موفق باشی
کامروای عزیز.با این شعری که تو امضات نوشتی...:confused:

علاقه مندی ها (Bookmarks)