به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 اردیبهشت 92 [ 23:35]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    سلام بر شما
    من حدود دوسالی هست که خواننده این انجمن هستم ولی هیچوقت عضو نشدم و نظری ننوشتم
    ولی با خوندن این پست شما نهایت تلاشم را کرم تا عضو بشم :)
    چون خیلی دوست داشتم برای شما کامنت بذارم
    دوست عزیز
    مطمئن باش خیلی از آدمهای اطرافمون مشکلاتی دارند که هیچکی ازشون خبر نداره....بعضی از مشکلات جسمی را اصلا نمیشه عنوان کردو دلیلی هم نداره بجز اعضا نزدیک خانواده کسی از آنها مطلع بشه....مشکل جسمی شما اگر درمان پذیر هم نباشه نباید باعث بشه که شمارو از اجتماع دور نگهداره...این یک مشکل خصوصی هست و دلیلی نداره بخاطرش از اجتماع دوری کنه...اگر خودت نخوای که کسی بفهمه هیچکس متوجه نمیشه
    حالا من اگر جای شما بودم چه میکردم؟
    اول از همه میرفتم سراغ جراجی زیبایی بینی..... مطمئنم نتیجه ش خوب میشه....و این توی روحیه ام خیلی اثر خوبی میذاره.....
    خوب لباس میپوشیدم..مرتب و شیک لباس میپوشیدم..
    در برخورد با مخاطبان هیچ اساس ضعف و خودکم بینی بروز نمیدادم
    میرفتم دنبال کارهای عقب افتادم...گفتی که درس را نیمه کاره رها کردی....خب اگر من بودم میرفتم دنبالش که آیا میتونم دوباره ادامش بدم یا نه
    دنبال مهارت آموزی میرفتم به زندگیم هدف میدادم
    خب منی که تا الان حس میکردم باید خودکشی کنم الان چهره بهتری بدست آوردم....مهارت خوبی کسب کردم...من الان مثل خیلیهای دیگه دارم عادی زندگی میکنم
    شاید کارمناسبی و حرفه مناسبی فعلا بدست نیاوردم ولی خب من خیلی وِیژگیهای خوب دارم..خانواده ای دارم که حمایتم میکنن و از همه مهمتر سلامت جسمانی دارم( صرف نظر از اون مشکل خصوصی)....خوب میبنم خوب میشنم...میتونم راه برم صحبت کنم و همه چیزهای که مستلزم حضور راحت توی جامعه هست را دارم
    من فعلا به ازدوج فکر نمیکنم....من اول باید شرایطم را استیبل کنم و اول خودم از خودم راضی باشم بعد به این مسئله فکر میکنم.....هیچکس تا حالا بخاطر ازدواج نکردن و نداشتن رابطه جنسی نمرده!
    من فعلا اولویتهای مهمتری دارم
    چند سال بعد را میبینم که با ظاهری مناسب و موقعیتی قابل قبول رضایت نسبی را از خودم پیدا کردم
    هیچکس از مشکل خاص من خبر نداره و من باید مثل یک راز اینو پیش خودم نگه ارم...هیچ دلیلی نداره که بقیه بفهمن....
    البته من خیلی دوست دارم که یار و همدمی داشته باشم و بتونم ازدوج کنم. ولی فعلا این اولویت من نیست
    زمان همه چیز را حل میکنه
    :)
    به خدا امیدوار باشید
    ازش متفر نباشید
    مطمئن باشید کمکتون خواهد کرد
    به نظر من فعا برید دنبا یه متخصص زیبایی خوب و درمان عامل اصلی ضعف عتماد به نفستون که همون نارضایتی از چهره تون هست
    گام به گام پیش برید
    مطمئن باشد موفق خوهید شد

- - - Updated - - -

سلام بر شما
    من حدود دوسالی هست که خواننده این انجمن هستم ولی هیچوقت عضو نشدم و نظری ننوشتم
    ولی با خوندن این پست شما نهایت تلاشم را کرم تا عضو بشم :)
    چون خیلی دوست داشتم برای شما کامنت بذارم
    دوست عزیز
    مطمئن باش خیلی از آدمهای اطرافمون مشکلاتی دارند که هیچکی ازشون خبر نداره....بعضی از مشکلات جسمی را اصلا نمیشه عنوان کردو دلیلی هم نداره بجز اعضا نزدیک خانواده کسی از آنها مطلع بشه....مشکل جسمی شما اگر درمان پذیر هم نباشه نباید باعث بشه که شمارو از اجتماع دور نگهداره...این یک مشکل خصوصی هست و دلیلی نداره بخاطرش از اجتماع دوری کنه...اگر خودت نخوای که کسی بفهمه هیچکس متوجه نمیشه
    حالا من اگر جای شما بودم چه میکردم؟
    اول از همه میرفتم سراغ جراجی زیبایی بینی..... مطمئنم نتیجه ش خوب میشه....و این توی روحیه ام خیلی اثر خوبی میذاره.....
    خوب لباس میپوشیدم..مرتب و شیک لباس میپوشیدم..
    در برخورد با مخاطبان هیچ اساس ضعف و خودکم بینی بروز نمیدادم
    میرفتم دنبال کارهای عقب افتادم...گفتی که درس را نیمه کاره رها کردی....خب اگر من بودم میرفتم دنبالش که آیا میتونم دوباره ادامش بدم یا نه
    دنبال مهارت آموزی میرفتم به زندگیم هدف میدادم
    خب منی که تا الان حس میکردم باید خودکشی کنم الان چهره بهتری بدست آوردم....مهارت خوبی کسب کردم...من الان مثل خیلیهای دیگه دارم عادی زندگی میکنم
    شاید کارمناسبی و حرفه مناسبی فعلا بدست نیاوردم ولی خب من خیلی وِیژگیهای خوب دارم..خانواده ای دارم که حمایتم میکنن و از همه مهمتر سلامت جسمانی دارم( صرف نظر از اون مشکل خصوصی)....خوب میبنم خوب میشنم...میتونم راه برم صحبت کنم و همه چیزهای که مستلزم حضور راحت توی جامعه هست را دارم
    من فعلا به ازدوج فکر نمیکنم....من اول باید شرایطم را استیبل کنم و اول خودم از خودم راضی باشم بعد به این مسئله فکر میکنم.....هیچکس تا حالا بخاطر ازدواج نکردن و نداشتن رابطه جنسی نمرده!
    من فعلا اولویتهای مهمتری دارم
    چند سال بعد را میبینم که با ظاهری مناسب و موقعیتی قابل قبول رضایت نسبی را از خودم پیدا کردم
    هیچکس از مشکل خاص من خبر نداره و من باید مثل یک راز اینو پیش خودم نگه ارم...هیچ دلیلی نداره که بقیه بفهمن....
    البته من خیلی دوست دارم که یار و همدمی داشته باشم و بتونم ازدوج کنم. ولی فعلا این اولویت من نیست
    زمان همه چیز را حل میکنه
    به خدا امیدوار باشید
    ازش متفر نباشید
    مطمئن باشید کمکتون خواهد کرد
    به نظر من فعا برید دنبا یه متخصص زیبایی خوب و درمان عامل اصلی ضعف عتماد به نفستون که همون نارضایتی از چهره تون هست
    گام به گام پیش برید
    مطمئن باشد موفق خوهید شد

2. 2 کاربر از پست مفید روژیا تشکرکرده اند .

barani (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 23 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)