به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 31 خرداد 92 [ 17:13]
    سطح
    1
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام سپیده جان!
    عزیزم می دونی آدم وقتی ذهنش را به یک مشکلی گیر بده بعدش پشت سر هم مشکل براش ردیف می شه! دقت کنید شما اول یه مشکل داشتی.اما به جای حل اون از طریق صحیح(پزشک) الکی خواستگارات را رد کردی؛بعد الکی عذاب وجدان گرفتی؛مدام در ذهنت بهش پرداختی(گیر دادی!)؛افسرده شدی؛زیباییت از دست رفت و مشکلات عصبی سبب مشکلات جسمی و.... اگر به این روند ادامه بدی ....
    عزیزم یک راه کج می تونه چند راه کج به وجود بیاره!اما شما خوشبختانه الان به فکر حل مشکلاتت افتادی(هر چند می تونستی زود تر اقدام کنی ولی حتی امروز بهتر از فرداست)

سپیده جان الان به نظر من به ازدواج و مسائل مربوط به اون فکر نکن( مخصوصا خواستگار های قبلی).تازه الان 23 سالته!!! من که الان 25 سالمه گاهی فکر می کنم که هنوز زوده برام!!!

حتما و حتما برو دنبال ورزش!استخر خیلی خوبه!( استخر دانشگاه که واقعا ارزونه؛حتما استفاده کن)
    وقتت را پر کن.الان که امتحاناتت هست !پس باید به همه و خودت ثابت کنی که می تونی نمرات خوب بگیری! تمام تلاشت را بکن و الان فقط ذهنت را درگیر امتحاناتت کن.(توفیق اجباری برای دور کردن ذهنت از جریانات قبل)

بعد از امتحانات یه مسافرت خیلی عالیه!!!(مخصوصا مشهد که هم زیارته و هم سیاحت)
    بعد از مدتی کم کم خودت می بینی روحیه ات چقدر خوب شده و مشکلات جسمی که همش عصبی بودن حل شده! و همین باعث می شه که روندت به مرور بهتر بشه!حتی شاید به فکر کنکور ارشد هم بیفتی و شاید برات اتفاقات خوشایندی هم بیفته و یه خواستگار خوب هم پیدا بشه!
    نگران تعداد خواستگار هم نباش!بالاخره با یه نفر بیشتر که نمی خوای ازدواج کنی!اونو خدا برات حتما جور می کنه!(از امام رضا کمک بگیر خیلی تو قضیه ازدواج به خیلی ها کمک کرده)

می بینی عزیزم وقتی تفکرت را مثبت کنی و یه اتفاق خوب برات رخ بده و از فرصت هات به درستی استفاده کنی همین طوری برات اتفاقات خوب ردیف می شن!

فیلم راز هم ببینی خیلی خوبه!(انشون می ده که آدم تفکراتش را مثبت کنه چقدر تاثیر داره اما یادت باشه که فقط تو مرحله تفکر نمونی و به مرحله عمل بری!)

- - - Updated - - -

عزیزم یه نکته دیگه اینکه به نظر من صبر معنیش اینه که وقتی برات مشکلی پیش اومد اونو الکی بزرگ نکنی و با حوصله و منطق به دنبال راه حل صحیح باشی (و نه اینکه دست روی دست بذاری تا ببینی چی پیش میاد و مدام به غصه چیزایی که فایده نداره فکر کنی)

عزیزم به معنی واقعی صبور باش تا در نهایت موفقیت را در آغوش بگیری!
    برات دعا می کنم
    مصباح الهدي عزيز ممنونم از راهنمايي و دلگرمي كه به من ميدي
    من تو مشكلاتم خيلي مقاومم وتقريبا هميشه در حال حل كردن يه مشكل هستم خيلي از مشكلاتم رو حل كردم
    نميدونم بخندم ياگريه كنم تا ميام يه مشكلي رو حل كنم يه مشكل جديد واسم پيش مياد
    اين مشكل آخري حل نميشه واقعا ديگه خسته شدم
    عزيزم اين دعاي شما بزرگترين دلگرميه واسه من
    هزار بار ممنونم از شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط reihane_b نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

الان مشکلی برای ازدواج نداری که خداروشکر.فقط میمونه چهرت.
    پیش پزشک رفتی از دوهفته پیش؟
    حتما به زودی این مشگلت هم حل میشه.اینقدر نگران نباش دختر خوب.شما به زودی همون زیبایی قبلیت رو به دست میاری و خواستگارا پشت در....:)

راستی هیچوقت اینقدر راحت اسم خودکشی رو نیار...
    هممون مشکل داریم.چرا همه به خودکشی فکر میکنن؟!!!همه راحت ترین راه رو میخواید برید؟والبه بدترین راه...

عزیزم کاش میرفتی پیش دکتر پوست و علتش رو پیدا میکردی.

با خانوادت هم اگه مشکل جدی داری میتونی تاپیک جداگونه ای براش بزنی.(اگه میدونی اینجا بهت کمک میکنه)

راستی شما میخوای اخراج بشی که یه مشکل به مشکلاتت اضافه بشه؟حیف همه زحماتی که کشیدی نیست.
    از الان درست رو بخون و کنارش اینجا از بچه ها کمک بگیر برای مشکلاتت.نباید بذاری این همه وقت وانرژیت هدر بده.باشه ؟وگرنه بچه ها اینجا راهنماییت نمی کنناااااا ;)
    ريحانه جان من قبلا مشكلم فقط همون مشكل دخترونه بود نميدونم اينجا جاش هست بگم يا نه
    ولي مشكل اصلي من بزرگ بودن س ي ن ه بود واين كه به خاطر روحيم نميخواستم بچه دار شم
    ولي الان صورتمم شده يه درد واسم فكر كن يه روز از خواب پاشي ببيني هيچي از صورتت نمونده
    در مورد خودكشي بايد بگم حتي فكر كردن بهش آدمو ديوونه ميكنه و اصلا آسون نيست
    من به شدت از مرگ ميترسم واسه همين حس ميكنم بين دوتا جهنم گير كردم
    با اين همه اضطراب و ناراحتي نميدونم چه جوري درس بخوونم
    من اين ترم تصميم داشتم واسه معدل الف بخوونم كه ترم هاي قبل رو جبران كنم ولي متاسفانه
    اين اتفاق بد واسم افتاد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط yalda89 نمایش پست ها
    سپیده جان تجربه ای که من تو این جند سال ریزش موم پیدا کردم اینه که داروهای شیمیایی به هیچ وجه نمیتونن مشکل آدمو به صورت قطعی حل کنن و آدمو شدیدا وابسته و معتاد میکنن تا جایی که اگه حذفشون کنی دوباره مشکلت برمیگرده ... بهت توصیه میکنم بری دنبال درمان سنتی و گیاهی و مشکل افسردگیتم به راحتی میتونی با گیاهان آرامبخش حل کنی

آدرس یه سایتی رو برات میفرستم تا ببینی که چطور بچه های اونجا در کمال ناباوری و قطع امید شدن از طرف دکترهای متخصص دوباره دارن مشکلات ریزش موشون و با درمان های گیاهی حل میکنن و قریب به اتفاقشون نتیجه گرفتن ... توو این راه فقط باید صبرو حوصله داشته باشی و به هیچ وجه هم نگران خواستگارات نباش ... یکی مثل من 24 ساله و یه بار هم از دهن کسی نشنیدم که بهم بگه خوشگلی ولی خودم شدیدا احساس میکنم زیبایی دارم و با این اعتماد به نفس خودم حال میکنم !!! اینم بگم سنت برای ازدواج اصلا و ابدا دیر نشده و به هیچ وجه نگران این موضوع نباش ...امیدوارم نتیجه بگیری

- - - Updated - - -

متاسفانه جایی نبود که بتونم برات پیام خصوصی بذارم ... نمیدونم کار درستیه که اینجا لینک اون سایت رو بذارم یا نه ؟؟
    يلدا جان ريزش موي من علتش عصبي بود اما پزشك ها ارثي تشخيص دادن من به خاطر ريزش مو خيلي عذاب كشيدم
    اما يه روز به خودم گفتم اگه درمان نشه خودم يه راه حل واسش پيدا ميكنم و يه جورايي راه حلشو پيدا كردم
    بعد از اون ديگه تو فكر ريزش موهام نرفتم و خدارو شكر ريزش موهام قطع شد و با دارو بهتر شد
    ولي الان كه دوباره افسرده شدم ميترسم دوباره شروع بشه
    الان مشكل من صورتمه و همين طور هزارتا مشكل روحي كه نميدونم چه جوري بگم
    بازم از راهنماييهات ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین آریایی نمایش پست ها
    سلام سپیده جون
    اگر تو قبلا خیلی خوشگل بودی یهو زشت نمیشی اینو مطمئن باش مگر اینکه خدایی نکرده تو صانجه ای چیزی آدم زیبایش رو از دست بده یا در اثر یک بیماری خاص ولی تو هیچ کدوم از این اتفاقها برات نیفتاده ...تو هنوزم همون جور خوشگلی فقط روحیه خوبی نداری و این باعث میشه طراوت و شادابی سابق رو نداشته باشی که صد در صد رو زیبا دیده شدن تاثیر می زاره .

کسی که خوشگله در اثر ریز مو یا لاغر شدن زشت نمی شه !!!شاید یکمی از زیباییش کاسته بشه ولی زشت نمیشه. جوری که حتی روش نشه بره از خونه بیرون.
    من مطمئن این طرز فکر تو نه واقعیت
    تو به دلیل ناراحتی هاروحی که پیدا کردی و به دلیل افسردگیت احساس میکنی زیبا نیستی.............

در مورد مشکل جسمیت چیزی ننوشتی ولی مشخصه اون موضوع قابل درمان بوده و تو بی خودی خواستگارات رو رد می کردی...

در ضمن 23 سالگی سنی نیست که آدم به خاطر تنهاییش نگران شه.23 سالته خیلی فرصت داری برای پیشرفت برای تغییر سبک زندگی...

کافیه یکم بخوای از این حال و هوا در میای.دنبال کار نیستی؟
    رشته ات چیه؟
    اگر دوست نداشتی این دوتا سوال آخر رو جواب نده.
    نازنين جان من صورتم رو تقريبا ازدست دادم نميخوام اغراق كنم ولي كاملا اب شده و فرم صورتم عوض شده
    نميدونم علتش چيه چند روز خيلي گريه ميكردم نميدونم از اون بود يا نه البته من دانشگاه كه ميرفتم با دوستام
    زياد ميخنديديم فكر ميكنم گونه هام واسه همين آب شده من حتي نميتوونم بخندم پوست زير گونم كامل خالي شده
    و چال افتاده كه باعث شده صورتم نامتقارن بشه
    البته من يه روز خيلي آب خوردم حدود 12 ليوان اب حموم خوردم (بخاطر سينوزيتم) صبح كه بيدار شدم ديدم صورتم به شدت لاغر شده و گونه هام آب شده فكر ميكردم خوب بشه ولي روز به روز لاغر تر ميشه
    نميدونم علتش چيه فكر ميكنم اگه اين معضل من حل نشه بايد چيكار كنم با اين صورت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط darya4 نمایش پست ها
    سپیده ی عزیز وقتی چند سال پیش میگید خوشگل بودید پس بازم میتونید خوشگل بشید. خودتون میگید این افسردگی باعثش شده پس درمان زیباییتون همین درمان افسردگیه. شاد باش ورزش کردن خیلی تاثیر داره. صبح ها با دوستات برو ورزش پیاده روی ... اصلا حرف خودکشی رو نزن. حیف تو نیست؟
    هرکی که خودکشی کرده پشیمونه. آدم تا زندست باید با مشکلاتش بجنگه قوی باشه دوست من
    دريا جان ممنون از اميدي كه به من ميدي
    ولي من آدم كمالگراييم و اصلا دوست ندارم خودكشي كنم ولي از اين همه بد بياري خسته شدم
    يه بغضي تو گلومه كه مدام گريه ميكنم دلم ميخواد اروم بشم واسه همين مدام فكر مرگ تو ذهنم مياد
    چون هيچ جوري نميتوونم از اين احساسات خلاص بشم

2. کاربر روبرو از پست مفید sepide2 تشکرکرده است .

reihane_b (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)