نوشته اصلی توسط
مصباح الهدی
سلام سپیده جان!
عزیزم می دونی آدم وقتی ذهنش را به یک مشکلی گیر بده بعدش پشت سر هم مشکل براش ردیف می شه! دقت کنید شما اول یه مشکل داشتی.اما به جای حل اون از طریق صحیح(پزشک) الکی خواستگارات را رد کردی؛بعد الکی عذاب وجدان گرفتی؛مدام در ذهنت بهش پرداختی(گیر دادی!)؛افسرده شدی؛زیباییت از دست رفت و مشکلات عصبی سبب مشکلات جسمی و.... اگر به این روند ادامه بدی ....
عزیزم یک راه کج می تونه چند راه کج به وجود بیاره!اما شما خوشبختانه الان به فکر حل مشکلاتت افتادی(هر چند می تونستی زود تر اقدام کنی ولی حتی امروز بهتر از فرداست)
سپیده جان الان به نظر من به ازدواج و مسائل مربوط به اون فکر نکن( مخصوصا خواستگار های قبلی).تازه الان 23 سالته!!! من که الان 25 سالمه گاهی فکر می کنم که هنوز زوده برام!!!
حتما و حتما برو دنبال ورزش!استخر خیلی خوبه!( استخر دانشگاه که واقعا ارزونه؛حتما استفاده کن)
وقتت را پر کن.الان که امتحاناتت هست !پس باید به همه و خودت ثابت کنی که می تونی نمرات خوب بگیری! تمام تلاشت را بکن و الان فقط ذهنت را درگیر امتحاناتت کن.(توفیق اجباری برای دور کردن ذهنت از جریانات قبل)
بعد از امتحانات یه مسافرت خیلی عالیه!!!(مخصوصا مشهد که هم زیارته و هم سیاحت)
بعد از مدتی کم کم خودت می بینی روحیه ات چقدر خوب شده و مشکلات جسمی که همش عصبی بودن حل شده! و همین باعث می شه که روندت به مرور بهتر بشه!حتی شاید به فکر کنکور ارشد هم بیفتی و شاید برات اتفاقات خوشایندی هم بیفته و یه خواستگار خوب هم پیدا بشه!
نگران تعداد خواستگار هم نباش!بالاخره با یه نفر بیشتر که نمی خوای ازدواج کنی!اونو خدا برات حتما جور می کنه!(از امام رضا کمک بگیر خیلی تو قضیه ازدواج به خیلی ها کمک کرده)
می بینی عزیزم وقتی تفکرت را مثبت کنی و یه اتفاق خوب برات رخ بده و از فرصت هات به درستی استفاده کنی همین طوری برات اتفاقات خوب ردیف می شن!
فیلم راز هم ببینی خیلی خوبه!(انشون می ده که آدم تفکراتش را مثبت کنه چقدر تاثیر داره اما یادت باشه که فقط تو مرحله تفکر نمونی و به مرحله عمل بری!)
- - - Updated - - -
عزیزم یه نکته دیگه اینکه به نظر من صبر معنیش اینه که وقتی برات مشکلی پیش اومد اونو الکی بزرگ نکنی و با حوصله و منطق به دنبال راه حل صحیح باشی (و نه اینکه دست روی دست بذاری تا ببینی چی پیش میاد و مدام به غصه چیزایی که فایده نداره فکر کنی)
عزیزم به معنی واقعی صبور باش تا در نهایت موفقیت را در آغوش بگیری!
برات دعا می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)