با سلام خدمت امیرآقا
به شما خیرمقدم عرض می کنم. و بسیار سپاسگزارم به خاطر جوابی که دادید. از جمله آخرتون که فرموده بودید : " بد نیست که برای دقایقی هم این فکر رو داشته باشم ". خیلی خوشم اومد.
این تالار با وجود آقای سنگ تراشان که کامل و نورانی بود ولی حضور شما کامل تر و نورانی ترش کرده و ما حالا به جای یک بزرگوار از مشاوره دو دانشمند ارجمند فیض می بریم.
"""" سایتون مستدام """"
یه صحبتی با شما دارم. نظرتون رو بفرمائید:
من از اینکه با آقای X دوست شدم پشیمون نیستم و هیچ وقت خودم رو سرزنش نمی کنم. اون تو رابطه دوستی خیلی خوب بود مثل یه دوست همجنس. همه پسرا هم بد نیستند و برقراری رابطه به خاطر ضربه زدن یا سوء استفاده از طرف مقابل نیست. به نظر من به خاطر نیازیه که از یه سنی بروز می کنه. من این حرف رو بارها از ایشون شنیده بودم. حتی می گفت "قبلاً پسرایی رو که با دخترا رابطه برقرار می کردند رو مسخره می کردم ولی تو سن 20 سالگی یهو نظرم عوض شد." نمی شه با این دیدگاه ها اونها رو مثل موجودات مخرب جلوه داد. من خودم هم 2 تا برادر کوچیکتر از خودم دارم. پسرای خیلی خوبی هستند. ولی احساس می کنم به مدتی احتیاج دارن به یه محبتی از جنس مخالف. از لحاظ عاطفی هیچ مشکلی تو خونه ندارن. پس نمی شه گفت چون این حس رو دارن پسرای بدی هستند. راستش چند بار هم مسئله ازدواج رو غیرمستقیم مطرح کردند ولی به خاطر شرایط کاری و مالی و حتی سن پایین، نظر پدر و مادرم اینه که هنوز وقتش نیست. پس اگه یه جوری شد که با یه دختری دوست شدن و بعدش نتونستند ازدواج کنن نمی شه مهر بدی به اونها زده بشه.
اون آقا هم من مطمئنم همین شرایط رو داشت ولی به خاطر غرور مردانه نمی گفت که شرایطش نامناسبه. به حرفهایی که می زد ایمان داشتم نه اینکه عشق کورم کرده باشه، راستش رفتار و کردارش باعث می شد که علاقه من هر روز بیشتر بشه. از اول که عاشقش نبودم.
من همیشه براش آرزوی موفقیت می کنم و هنوزم به عنون یه دوست خوب ازش یاد می کنم. و پشیمونم از اینکه بعضی وقتها بهش می توپیدم و ناراحتش می کردم .
"""" هر جا که هست خوشبخت باشه و موفق. این آرزوی منه.""""
"****خدایا به هر آنکه دوست می داری بیاموز که زندگی کردن از عشق برتر است و به هر آنکه دوست تر می داری بچشان که دوست داشتن از زندگی کردن برتر است.***"

علاقه مندی ها (Bookmarks)