به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    سوگند عزیز یه خصلتی که تو کاربری قبلیت بوده و الان هم میبینم که داری کمی خودبرتر بینی و نپذیرفتن انتقاده.

مثه اینکه هنوز به عمق اتفاقی که افتاده نرسیدی.و ذهنت مدام داره برات توجیه میکنه.

چه راهنمایی های جالبی!!!!!!
    همچین حرف می زنین انگار ما روزی چند بار دست در دست هم قدم می زنیم و از عشق و عاشقی حرف می زنیم. همچین م یگین انگار من به او گفتم و او هم به من علاقمند شده و دو خانواده در خطرن؟؟؟
    از نظر تو فقط دست همدیگه رو گرفتن بده؟
    نه مسئله اینه که دلِ تو همین دوری و بقول خودت زجر عشق کشیدن و از توجه مرد غریبه لذت بردن میخواد تو همینو براش فراهم کردی.
    شاید اگه دلت وصال و دستشو گرفتن میخواست اینکارم میکردی.

منظورم اینه که اگه اتفاق خاصی بینتون نیفتاده دلیلش خودکنترلی و منطقی بودن تو نیست.دلیلش اینه که توهمین دوری و هجران رو ترجیح میدی.
    پس توجیه کردن رو بذار کنار.تا وقتی بخوای واقعیتو توجیه کنی بیشتر هم ضرر میکنی.

در مورد زندگی مشترکت نقل قولهای زیر رو بخون.من فکر میکنم تو اگه ایرادای رابطه خودت و همسرتو رفع کنی(هرچند میگی خوبه ولی معلومه یه ضعفایی داره) خود به خود مسئلت با برادرشوهرت حل میشه.

يادمه يكبار توي كلاس آشنايي با كمپرسور شركت كردم. كمپرسور رو چند مرحله اي مي سازند و راندمان هر stage كمپرسور هميشه از قبلي كمتره. استاد سر كلاس از ما پرسيد چرا اين راندمان هر بار كمتر ميشه؟ ما جواب خاصي نداشتيم. اون يك نكته گفت كه هميشه توي گوشمه. گفت سير لذت در دنيا نزولي هست. اين يك قانونه. مثلا شما يك بشقاب غذاي خوشمزه رو براي بار اول با لذت زيادي مي خوريد، براي بار دوم هي! بازم مي خوريد. بار سوم با اكراه و بارهاي چهارم و پنجم ديگه دور از جون مي خواهيد بالا بياريد!
    اين اتفاقي هست كه در هر لذت دنيوي ميافته. حالا يكي زودتر يكي ديرتر.
    در پستي اشاره كردم كه عشق هم مثل يك موجود زنده مي مونه. رشد مي كنه و قد مي كشه.
    متأهلم. به یکی علاقه مند شدم چیکار کنم؟
    از نوزادي تا نوجواني تا جواني و حتي پيري! عشق تغيير مي كنه و شكل ديگري به خودش ميگيره و لازمه در هر سن عشقت، به فراخور همون حال و هواش رفتار كني
    و مثلا سعي نكني پستونك فرو كني توي حلق يك جوون 20 ساله!
    اتفاقی که برای تو و همسرت افتاده همین سیر نزولی لذت هست که باعث شده تو تشنه بمونی.به عبارت دیگه هنوز پرورش دادنِ علاقه بین خودت و همسرت رو یاد نگرفتی.

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز نمایش پست ها
    من كاملا شمارو درك مي كنم و مي دونم چه حسي داريد. مي خوام واقعيتي رو بهتون بگم كه علت اين حس خودتون رو پيدا كنيد.
    وقتي زن و مرد با يك نيروي عشق با هم ازدواج مي كنند تصور مي كنند كه اين عشق همونجور به همون شكل مي مونه و تغييري نمي كنه و حتي اگر اينجور فكر نكنند توي ذهن همه اونها هست كه تا وقتي كه حس اونها به اين شكل باشه زندگيشون دوام داره و عاشقانه باقي مي مونه.
    نكته جالب و مهم اينه كه عشق هم مانند هر موجود زنده اي رشد مي كنه و تغيير شكل مي ده. زن و شوهر هم در طي دوران مختلف زندگيشون رشد مي كنن و تغيير شكل مي دن. آيا شما همون آدم 18 سالگي تون هستيد؟ مسلما نه!
    اتفاقي كه الان در زندگي شما رخ داده بخاطر اينه كه شما يا همسرتون تغييرات همديگر رو نپذيرفتيد و يا متوجه نشديد. سلايقتون متفاوت شده و بالطبع اولين خانمي كه در اين برهه از زمان با سلايق و خواسته هاي شما مطابقت مي كنه توجه شمارو به خودش جلب مي كنه. و صد البته نياز به توضيح نداره كه اين خانم جديد هم بعد از چندسال به سرنوشت الان همسر شما دچار مي شه چون اصولا شما در مورد اين حس خودتون ريشه يابي نكرديد.
    اما چاره كار چيه؟
    چاره كار اينه كه بنشينيد و از اول زندگي تا الان تغييراتي كه خودتون و همسرتون داشتيد و خواسته هايي كه از اول زندگي داشتيد و حالا فرق كرده دوباره مرور كنيد. با هم ديگه زمانهاي بيشتري رو صرف كنيد و از حرف دل همديگه باخبر بشيد. همسر خودتون رو به عنوان يك آدم جديد كه انگار تازه باهاش ازدواج كرديد بپذيريد و سعي در برآوردن خواسته هاي جديدش كنيد. همسر شما هم متقابلا بايد همين كارها رو براي شما انجام بده، تغييرات شمارو بپذيره و براي اونها فكري كنه.
    نكته: وارد كردن فرد سوم در زندگي اي كه نياز به بازبيني داره فقط اوضاع رو سخت تر و پيچيده تر مي كنه.
    موفق باشی
    ویرایش توسط بهار.زندگی : پنجشنبه 26 اردیبهشت 92 در ساعت 16:06

2. 8 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92), del (شنبه 28 اردیبهشت 92), golbarg40 (دوشنبه 20 خرداد 92), mohammad6599 (دوشنبه 17 تیر 92), shabe niloofari (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92), taraneh89 (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92), کامران (پنجشنبه 02 خرداد 92), سوگند32 (دوشنبه 30 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)