سوگند عزیز یه خصلتی که تو کاربری قبلیت بوده و الان هم میبینم که داری کمی خودبرتر بینی و نپذیرفتن انتقاده.
مثه اینکه هنوز به عمق اتفاقی که افتاده نرسیدی.و ذهنت مدام داره برات توجیه میکنه.
از نظر تو فقط دست همدیگه رو گرفتن بده؟چه راهنمایی های جالبی!!!!!!
همچین حرف می زنین انگار ما روزی چند بار دست در دست هم قدم می زنیم و از عشق و عاشقی حرف می زنیم. همچین م یگین انگار من به او گفتم و او هم به من علاقمند شده و دو خانواده در خطرن؟؟؟
نه مسئله اینه که دلِ تو همین دوری و بقول خودت زجر عشق کشیدن و از توجه مرد غریبه لذت بردن میخواد تو همینو براش فراهم کردی.
شاید اگه دلت وصال و دستشو گرفتن میخواست اینکارم میکردی.
منظورم اینه که اگه اتفاق خاصی بینتون نیفتاده دلیلش خودکنترلی و منطقی بودن تو نیست.دلیلش اینه که توهمین دوری و هجران رو ترجیح میدی.
پس توجیه کردن رو بذار کنار.تا وقتی بخوای واقعیتو توجیه کنی بیشتر هم ضرر میکنی.
در مورد زندگی مشترکت نقل قولهای زیر رو بخون.من فکر میکنم تو اگه ایرادای رابطه خودت و همسرتو رفع کنی(هرچند میگی خوبه ولی معلومه یه ضعفایی داره) خود به خود مسئلت با برادرشوهرت حل میشه.
اتفاقی که برای تو و همسرت افتاده همین سیر نزولی لذت هست که باعث شده تو تشنه بمونی.به عبارت دیگه هنوز پرورش دادنِ علاقه بین خودت و همسرت رو یاد نگرفتی.يادمه يكبار توي كلاس آشنايي با كمپرسور شركت كردم. كمپرسور رو چند مرحله اي مي سازند و راندمان هر stage كمپرسور هميشه از قبلي كمتره. استاد سر كلاس از ما پرسيد چرا اين راندمان هر بار كمتر ميشه؟ ما جواب خاصي نداشتيم. اون يك نكته گفت كه هميشه توي گوشمه. گفت سير لذت در دنيا نزولي هست. اين يك قانونه. مثلا شما يك بشقاب غذاي خوشمزه رو براي بار اول با لذت زيادي مي خوريد، براي بار دوم هي! بازم مي خوريد. بار سوم با اكراه و بارهاي چهارم و پنجم ديگه دور از جون مي خواهيد بالا بياريد!
اين اتفاقي هست كه در هر لذت دنيوي ميافته. حالا يكي زودتر يكي ديرتر.
در پستي اشاره كردم كه عشق هم مثل يك موجود زنده مي مونه. رشد مي كنه و قد مي كشه.
متأهلم. به یکی علاقه مند شدم چیکار کنم؟
از نوزادي تا نوجواني تا جواني و حتي پيري! عشق تغيير مي كنه و شكل ديگري به خودش ميگيره و لازمه در هر سن عشقت، به فراخور همون حال و هواش رفتار كني و مثلا سعي نكني پستونك فرو كني توي حلق يك جوون 20 ساله!
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)